Home > Release information > Visma EasyCruit 20180412 Release > Visma EasyCruit 20180412 Update - Nederlands

Visma EasyCruit 20180412 Update - Nederlands

Overzicht

Visma EasyCruit blijft meerwaarde leveren via updates met functionaliteiten die de gebruikerservaring nog efficiënter en aangenamer maken. Een update van Visma EasyCruit staat momenteel gepland op Donderdag 12 april om 19:00 uur CEST. Het proces zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Gedurende deze periode kan EasyCruit tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Functionaliteit

Beschikbaarheid

Betaversie van nieuwe startpagina

Beschikbaar voor alle klanten
Testversie van de nieuwe toestemmingsafhandeling (Privacybeleid) Beschikbaar voor alle klanten

Nieuwe startpagina

Met deze update van Visma EasyCruit lanceren we de eerste beta-versie van de nieuwe startpagina. Elke gebruiker kan de nieuwe startpagina testen en hier feedback over geven terwijl de gebruiker naadloos wisselt tussen de nieuwe en de oude versie. Op de huidige startpagina staat rechtsboven een optie om naar de nieuwe pagina over te schakelen.

Nadat de nieuwe startpagina is geactiveerd, bevat de bovenste balk nu meer opties. Hiermee kan men gemakkelijk, zonder terug te hoeven keren naar de startpagina, naar de verschillende onderdelen in EasyCruit navigeren.

Het bovenste gedeelte van de nieuwe startpagina bevat nu ook opties om zowel een nieuwe vacature te creëren en een kandidaat toe te voegen. Ook is het mogelijk om te zoeken naar een kandidaat. In een latere versie zal het ook mogelijk zijn om op vacature te zoeken.

De belangrijkste focus van de nieuwe startpagina is een weergave van de vacatures met recente activiteit. Hiermee kan snel een eenvoudig toegang verkregen worden tot meest relevante vacatures, samen met basisinformatie over de huidige status van de vacature.

Aan de rechterkant vindt u de richtlijnen voor uw organistie (als u deze functionaliteit gebruikt) en een link naar een feedbackformulier waar u uw mening kunt geven over de nieuwe startpagina. Neem alstublieft een paar minuten de tijd om deze enquête in te vullen, want we stellen uw feedback zeer op prijs.

Nieuwe toestemmingsafhandeling (Privacybeleid)

De nieuwste versie van Visma EasyCruit bevat ook een preview van de nieuwe toestemmingsafhandeling (Privacybeleid) die later de huidige functionaliteit zal vervangen (zoals aangekondigd in de onlangs verstuurde AVG/GDPR documentatie). Hiermee kunt u een privacybeleid opstellen voor uw organisatie zonder dat dit invloed heeft op de huidige kandidaten/sollicitanten. Als u naar Instellingen-> Bedrijf navigeert, vindt u daar een nieuw tabblad 'Privacybeleid'.

Op dit tabblad kunt u een privacybeleidtekst toevoegen voor alle talen die actief zijn in uw account. Zodra alle talen zijn ingevuld, kunt u het beleid activeren. Als u dit doet, verschijnt een bevestigingsbericht dat de oude versie wordt gearchiveerd. Wanneer de functionaliteit volledig live gaat, wordt uw privacybeleidtekst automatisch bijgewerkt voor alle vacatures.

Momenteel is de functionaliteit nog niet geactiveerd in het sollicitatieformuler en het Career-center, dus de kandidaten zien nog steeds het privacybeleid dat is geconfigureerd op het tabblad 'Introductie, Privacy & Disclaimer'.

Opgeloste problemen

Deze update bevat de volgende opgeloste problemen:

Beschrijving van het probleem

Status van de oplossing

VEC-2615 00417400

Formatteringsfout in het hoofdmenu bij bepaalde resoluties

Support Contact:

Belgium (0830 - 1700):

support.easycruit@visma.com

Denmark (0900 - 1600 CET):

easycruitdanmark@visma.com

For Azets customers:

support.easycruit@azets.com

Sweden (0800 - 1700 CET):

+46 (0)771-693 693, Inward dial: 2

support.easycruit@visma.se

The Netherlands (0830 - 1700):