Home > Release information > Visma EasyCruit 20180412 Release > Visma EasyCruit 20180412 Release - Svenska

Visma EasyCruit 20180412 Release - Svenska

Översikt

Visma EasyCruit fortsätter att förbättras med nya uppdateringar som gör användarupplevelsen bättre och mer effektiv. Visma EasyCruit kommer att uppdateras torsdagen den 12 april med start klockan 19:00 CEST. Lanseringen beräknas att ta upp till 3 timmar att genomföra, driftstörningar kan inträffa under denna period.

Funktion

Tillgänglighet

Ny startsida (betaversion) Tillgänglig för samtliga kunder
Testversion av ny hantering av personuppgiftsgaranti Tillgänglig för samtliga kunder

Ny startsida (betaversion)

I denna version av Visma EasyCruit så lanserar vi den första betaversionen av den nya startsidan. Samtliga användare som har tillgång till Visma EasyCruit har möjlighet att testa den nya startsidan samt återkomma till oss med kommentarer/synpunkter. Vi har gjort det enkelt för respektive användare att hoppa fram och tillbaka mellan den nya och gamla/nuvarande startsidan.

När du loggar in i Visma EasyCruit så ska en knapp visas överst till höger på sidan, klickar du på denna knapp transporteras du till den nya startsidan.

När du har aktiverat den nya startsidan så kommer du att se att toppmenyn har justerats och innehåller fler alternativ jämfört med tidigare version. Detta gör att du enklare och snabbare kan navigera till de olika områdena i Visma EasyCruit utan att behöva att gå tillbaka till startsidan.

Den översta delen av den nya startsidan inkluderar funktioner för att både skapa ett nytt projekt, lägga till en kandidat manuellt samt funktionalitet för att söka efter en kandidat.

Huvudområdet på den nya startsidan är en vy som visar de projekt som senast har haft någon form av aktivitet. Denna vy ger dig en snabb och enkel översikt som bla visar totalt antal ansökningar, status för projektet samt hur många dagar som återstår för själva publiceringen.

Till höger på den nya startsidan finns era förhållningsregler som ni själva har skapat (om denna funktion används av ert företag). Här finns även en länk till ett formulär där du har möjlighet att skicka dina synpunkter till oss angående den nya startsidan, vi uppskattar verkligen om du använder detta formulär om du har några synpunkter.

Testversion av ny hantering av personuppgiftsgaranti

I denna version av Visma EasyCruit har vi även lagt till en "förhandsgranskning" av hur funktionaliteten för hantering/godkännande av personuppgiftsgaranti kommer att fungera. Eftersom detta är en förhandsgranskning så kan du i lugn och ro testa hur den nya funktionen fungerar samt lägga till en ny text för er personuppgiftsgaranti utan att detta påverkar era kandidater som ansöker till ett jobb hos er idag.

Klicka Inställningar -> Företagsinformation, på denna sidan ska en ny flik visas som kallas "Personuppgiftsgaranti".

På fliken "Personuppgiftsgaranti" har du möjlighet att lägga till en ny text för er personuppgiftsgaranti för samtliga språk som ni har tillgång till genom er Visma EasyCruit. När du har lagt till en text för samtliga språk så har du möjlighet att aktivera den nya personuppgiftsgarantin. När du aktiverar den nya personuppgiftsgarantin kommer ett meddelande att visas som informerar dig om att den gamla versionen kommer att arkiveras.

Eftersom detta är en förhandsgranskning så är den nya hanteringen av personuppgiftsgarantin ej aktiverad mot er karriärsida, detta innebär att kandidaterna fortfarande kommer att se den gamla/nuvarande texten som finns under fliken "Om företaget".

Felkorrigeringar

Ett antal felkorrigeringar ingår i denna lansering, läs mer om dessa nedan.

Lösningsnummer

Ärendenummer

Problem

Lösning

VEC-2615 00417400 Formateringsfel i toppmenyn när lägre upplösningar används Problemet ska nu vara löst