Home > Release information > Visma EasyCruit 18.03.1 Release > Visma EasyCruit 18.03.1 Release - Svenska

Visma EasyCruit 18.03.1 Release - Svenska

Översikt

Visma EasyCruit fortsätter att förbättras med nya versioner som gör användarupplevelsen bättre och mer effektiv. Visma EasyCruit 18.03.1 är planerad att lanseras torsdagen den 8 mars med start klockan 19:00 CET. Lanseringen beräknas att ta upp till 3 timmar att genomföra, driftstörningar kan inträffa under denna period.

Funktion

Tillgänglighet

Supportpanelen Tillgänglig för samtliga kunder

Supportpanelen

I denna version av Visma EasyCruit så har vi lagt till en ny och förbättrad funktion när det gäller att få hjälp eller att hitta information angående Visma EasyCruit. Supportpanelen ger dig en möjlighet att söka och hitta hjälp direkt i Visma EasyCruit utan att växla mellan olika webbläsare samt att du som användare slipper att navigera fram och tillbaka mellan olika sidor.

Tillgång till supportpanelen sker på samma enkla vis som tidigare, oavsett vilken sida du befinner dig på i Visma EasyCruit så behöver du endast klicka på knappen "Hjälp" för att öppna supportpanelen.

För tillfället är supportpanelen endast tillgänglig på engelska men vi planerar att lägga till flera språk framöver.

Bilden ovan visar var du ska klicka för att öppna supportpanelen

Bilden ovan visar välkomstsidan som visas när du har öppnat supportpanelen

Generella förbättringar

Några mindre generella förbättringar är även inkluderade i denna version, läs mer om dessa nedan.

Möjlighet att välja startdatum för publicering i samband med att en annons publiceras på NAV

Tidigare har det ej varit möjligt att välja ett startdatum för publicering som ligger i framtiden i samband med att en annons skulle publiceras på NAV, detta är nu korrigerat.

Valmöjligheten "Lærling" har blivit tillagt för Finn

Med hjälp av detta tillägg blir det ännu enklare att klassificera de annonser som ska publiceras på Finn.

Felkorrigeringar

Ett antal felkorrigeringar ingår i denna lansering, läs mer om dessa nedan.

Lösningsnummer

Ärendenummer

Problem

Lösning

VEC-2421 00395137 Problem att publicera annonser till externa kanaler Problemet ska nu vara löst
VEC-2053 00299874 Anteckningar som har blivit gjorda på de kandidater som har blivit markerade som dubletter inkluderas ej i kandidatrapporter Problemet ska nu vara löst
VEC-2460 00318200 Felaktig tid används när en intervju synkroniseras med Outlook Problemet ska nu vara löst
VEC-2375 00388332 Skandinaviska tecken fungerar ej i samband med att integrationen mot Knollenstein används Problemet ska nu vara löst
VEC-1697 N/A E-postmeddelanden för Service-F använder ej alltid kundanpassade texter Problemet ska nu vara löst
VEC-2332 00336324 Ej korrekt felmeddelande visas i ett ansökningsformulär Problemet ska nu vara löst
VEC-2351 N/A Funktionen "Data Export" fungerar ej korrekt i samband med att vissa specialtecken används i kandidaters namn Problemet ska nu vara löst
VEC-1955 N/A Skandinaviska tecken byts ut mot HTML-kod i samband med att ett anställningskontrakt skapas Problemet ska nu vara löst
VEC-2085 00328760 Ej korrekt värden skickas till Finn Problemet ska nu vara löst
VEC-2183 00357157 En ramlinje visas runt vissa frågor i ett ansökningsformulär Problemet ska nu vara löst
N/A N/A Problem med funktionen "Spara och fortsätt senare" Problemet ska nu vara löst
N/A N/A Justeringar för utseendet som används i samband med att man skriver ut eller skapar en PDF-fil av ett CV Problemet ska nu vara löst