Home > Release information > Visma EasyCruit 17.9 Release > Visma EasyCruit 17.9 Release - Nederlands

Visma EasyCruit 17.9 Release - Nederlands

Overzicht

Visma EasyCruit blijft meerwaarde leveren via nieuwe versies met functies die de gebruikerservaring nog efficiënter en aangenamer maken. De installatie van Visma EasyCruit 17.9 staat momenteel gepland op woensdag 11 oktober om 19:00 uur CEST. Het proces zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Gedurende deze periode kan de EasyCruit-service tijdelijk niet beschikbaar zijn. De 17.9-versie bevat de volgende functies en opgeloste problemen:

Functie

Beschikbaarheid

Integratie met ID-Porten (alléén voor Scandinavië)

Beschikbaar op verzoek tegen additionele kosten. Een aparte overeenkomst met DIFI is een vereiste.

Nieuwe statusbalk voor kandidaten Beschikbaar op verzoek.
Algemene verbeteringen Beschikbaarheid afhankelijk van de klant configuratie.

Integratie met ID-Porten

EasyCruit biedt nu de mogelijkheid om kandidaten in te laten loggen op in het career-center en het sollicitatieformulier met behulp van ID-porten (Scandinavische versie van DigiD). Dit maakt het gemakkelijker voor kandidaten door het aantal verschillende logins te verminderen. Als een kandidaat niet eerder ingelogd heeft met ID-porten, wordt er automatisch een nieuw account aangemaakt, zodat de kandidaat geen aparte registratieprocedure hoeft te doorlopen.

Voorbeeld logincomponent met de optie om in te loggen met ID-Porten

Nieuwe statusbalk voor kandidaten

Als onderdeel van versie 17-9 voegen we ook de optie toe om een statusindicator weer te geven voor kandidaten die het career-center gebruiken. De statusbalk geeft aan dat de kandidaat is ingelogd en geeft eenvoudig toegang tot zijn/haar profiel. Als de kandidaat is ingelogd met de ID-porten, wordt dit ook aangegeven in de statusbalk. status_bar2.png

Voorbeeld van een statusbalk Status balk met de optie om in te loggen in het career-center.

Algemene verbeteringen

Hieronder een korte samenvatting van enkele kleinere algemene verbeteringen die ook opgenomen in deze release.

Contactpersoon versturen naar Broadbean

Bij het publiceren van vacatures via Broadbean wordt de contactpersoon voor de vacature nu vooraf ingevuld bij het tonen van de Broadbean-interface.

Screeningsvragen voor doorgestuurde sollicitaties

Voor kandidaten die automatisch door EasyCruit worden doorgestuurd, zijn nu ook de antwoorden op eventuele screeningsvragen in het overzicht inbegrepen.

Melding bij het ontbreken van een onderwerp en/of inhoud bij kandidaatverwijderings e-mails

Het systeem informeert de gebruiker indien er geen inhoud en / of onderwerp is toegevoegd bij het wijzigen van de kandidaatverwijderings e-mails.

Eenvoudig verwijderen van alle sollicitaties onder 'Verwijderde sollicitaties''

Het is nu mogelijk om bij het menu- onderdeel 'Verwijderde sollicitaties' met één knop alle verwijderde sollicitaties te verwijderen. Eenmaal verwijderd is het niet meer mogelijk om dit te herstellen.

Opgeloste problemen in deze versie

Nummer

Klantennummer

Beschrijving van het probleem

Status van de oplossing

VEC-1707 00264471 De inhoud van een vacaturetemplate wordt niet geladen Opgelost
VEC-1071 00194710 Bij het het verwijderen van een CV-bestand wordt de motivatiebrief ook verwijderd Opgelost
VEC-1542 00245492 Een regeleinde wordt niet altijd goed weergegeven bij publicatie op AMS Opgelost
VEC-1658 00256167 Interviewtijd dient opnieuw gevuld te worden als de pagina opnieuw is geladen vanwege een ontbrekende waarde Opgelost
VEC-1672 00238950 Tekstversie van het LinkedIn-profiel van de kandidaat opgenomen als CV bij het indienen van een sollicitatie Opgelost
VEC-1721 00265942 Het toevoegen van een herinnering aan een interview-uitnodiging werkt niet Opgelost
VEC-1749 00269930 Kan geen bestand toevoegen bij het versturen van een e-mail naar de kandidaat Opgelost
VEC-1754 00269247 Mogelijk voor de kandidaat om het accepteren van privacybeleid te omzeilen bij het gebruik van CV-parsing Opgelost
VEC-287 00122273 Bijgevoegde bestanden worden soms tweemaal weergegeven in PDF-rapporten Opgelost
VEC-1085 00196955 Categorieën twee keer vermeld in career-center Opgelost
VEC-1254 00219932 Mogelijk om niet gebruikte categorieën te selecteren bij het publiceren op AMS Opgelost
VEC-1377 00222088

Het samenvoegveld {name} voegt verschillende soorten informatie samen, afhankelijk van of het veld in de inhoud of de handtekening van een e-mail wordt gebruikt

Opgelost
VEC-1432 00212106 Het gebruiuk van het ampersand-teken zorgt ervoor dat er geen vacatures geplaatst worden op Finn.no Opgelost
VEC-291 00122298 Het verwijderen van een contactpersoon blokkeert het aanmaken van een nieuwe contactpersoon bij het aanmaken van een vacature Opgelost
VEC-657 00163119 Foutieve vertaling bij de AMS-foutmelding Opgelost
VEC-1255 00216937 Naam van de organisatie-specifieke e-mail template wordt niet juist weergegeven bij het bewerken van de e-mail template Opgelost

Support Contact:

Belgium (0830 - 1700):

Dutch speaking:

+31 88 23 02 380,Inward dial: 5

support.easycruit@visma.com

Denmark (0900 - 1600 CET):

easycruitdanmark@visma.com

For Azets customers:

support.easycruit@azets.com

Sweden (0800 - 1700 CET):

+46 (0)771-693 693, Inward dial: 2

support.easycruit@visma.se

The Netherlands (0830 - 1700):

+31 88 23 02 380,Inward dial: 5