Home > Release information > Visma EasyCruit 17.9 Release > Visma EasyCruit 17.9 Release - Dansk

Visma EasyCruit 17.9 Release - Dansk

Overblik

Visma EasyCruit  fortsætter med at levere værdi til kunderne gennem nye opdateringer med funktioner, som forbedrer og effektiviserer kundeoplevelsen. Visma EasyCruit 17.9 lanceres onsdag d. 11. oktober kl. 19.00 CEST. Processen varer op til tre timer.

Feature

Tilgængelighed

Integration med ID-Porten Tilgængelig ved henvendelse, venligst bemærk, kræver  en separat aftale med DIFI
Ny statusbar til kandidater Tilgængelig ved henvendelse
Yderligere ledige stillinger Tilgængelig ved henvendelse
Generelle forbedringer Tilgængelig afhængig af kundens konfiguration

Integration med ID-porten

EasyCruit giver nu kandidaterne mulighed for at logge ind på karrieresider og ansøgningssekmaer ved hjælp af ID-porten. Dette gør det lettere for kandidaterne, a det reducerer de oplysninger, som de skal holde styr på. Hvis en kandidat ikke tidligere har logget ind via ID-porten, oprettes der således en ny konto, som derved sparer kandidaten for gå igennem en separat registreringsproces.

Sample login section with option for ID-porten

New status bar for candidates

Som del af 17,9 tilføjer vi også muligheden for at vise en statusindikator for kandidater, der bruger karrieresiderne. Dette gør, at man vil kunne se, at kandidaten i øjeblikket er logget ind, hvilket giver mulighed for nemt at få adgang til deres profil. Hvis kandidaten har logget ind med ID-porten, vil dette også blive vist..

Status bar example with option to access the candidate profile

Yderligere felter til ledige stillinger

Til kunder der ønsker at sikre, at deres annoncestruktur er mere organiseret, har EasyCruit tilføjet muligheden for at inkludere 2 yderliger beskrivelsesfelter, når der oprettes ledige stillinger. Når disse er aktiveret, vil alle ledige skabeloner også indeholde disse felter for at sikre, at man kan definere alle relevante oplysninger i skabelonerne. De tilføjede data er også tilgængelige i XML-feedet for kunder, der designer deres egne stillingsopslag.

New field for the profile of the candidate you are looking for

New field for the job that is offered

General improvements

Nogle mindre forbedringer er også inluderet i denne release. Se et kort resumé nedenfor.

Kandidater sendt til Broadbean

Når man publicerer ledige stillinger via Broadbean, vil kandidatens oplysninger til den ledige stilling automatisk blive udfyldt, når man logger ind via Broadbean interface.

Screeningsspørgsmål til videresendte ansøgere

Kandidater, der automatisk videresendes fra EasyCruit vil allerede have svarene på eventuelle screeningsspørgsmål.

Notifikation hvis 'deletion emails' mangler emne eller indhold

Systemet vil nu indikere, hvis brugeren har glemt at tilføje emner eller indhold, når der redigeres i "candidate deletion emails".

Slet alle ansøgninger under 'Deleted applications'

Med tryk på en enkelt knap er det nu muligt at rydde op i "slettede ansøgninger". Husk, at ansøgninger fjernet fra denne sektion slettes permanent og kan ikke gendannes.

Løsninger

En række løsninger er også inkluderet i denne version, og detaljerne er angivet nedenfor.

Løsningsnummer

Kundenummer

Beskrivelse af problem

Beskrivelse af løsning

VEC-1707 00264471 Kan ikke loade indhold fra "vacancy" skabelonen Løst
VEC-1071 00194710 Hvis man sletter en kandidats CV, så slettes følgebrevet også Løst
VEC-1542 00245492 Linjeskift er ikke altid med, når ledige stillinger er publiceret via  AMS Løst
VEC-1658 00256167 Interviewtid nulstilles, hvis planlægningssiden genindlæses på grund af manglende værdi Løst
VEC-1672 00238950 Tekstversionen af kandidatens LinkedIn profil er vedhæftet som CV, når der søges om en ledig stilling Løst
VEC-1721 00265942 Tilføjelse af en reminder til invitation til interview virker ikke Løst
VEC-1749 00269930 Man kan ikke vedhæfte en fil, når man mailer til en kandidat Løst
VEC-1754 00269247 Mulighed for kandidaten at omgå privatpolitikken, når man bruger "CV parsing" Løst
VEC-287 00122273 Nogle gange forekommer vedhæftede filer 2 gange i PDF rapporter Løst
VEC-1085 00196955 Jobkategorien er listet 2 gange i "career center" Løst
VEC-1254 00219932 Mulighed for at vælge udfasede jobkategorier når man poster dem på AMS Løst
VEC-1377 00222088

Flettefeltet {name} fletter forskellig information afhængig af om det er brugt som underskriftssignatur

Løst
VEC-1432 00212106 "Ampersand character" fejler, når man publicerer ledige stillinger på "Finn" Løst
VEC-291 00122298 Når man sletter en kontaktperson, kan man ikke oprette en ny, når man publicerer en ledig stilling Løst
VEC-657 00163119 Forkert oversættelse af AMS fejlmeddelelse Løst
VEC-1255 00216937 Navn på brugerdefineret email vises forkert, når man retter i skabelonen Løst

Support Contact:

Belgium (0830 - 1700):

support.easycruit@visma.com

Denmark (0900 - 1600 CET):

easycruitdanmark@visma.com

For Azets customers:

support.easycruit@azets.com

Sweden (0800 - 1700 CET):

+46 (0)771-693 693, Inward dial: 2

support.easycruit@visma.se

The Netherlands (0830 - 1700):