Home > Release information > Visma EasyCruit 17.8 Release > Visma EasyCruit 17.8 Release - Svenska

Visma EasyCruit 17.8 Release - Svenska

Översikt

Visma EasyCruit fortsätter att förbättras med nya versioner som gör användarupplevelsen bättre och mer effektiv. Visma EasyCruit 17.8 är planerad att lanseras onsdagen den 30 augusti med start klockan 19:00 CEST. Lanseringen beräknas att ta upp till 3 timmar att genomföra, driftstörningar kan inträffa under denna period.

Funktion

Tillgänglighet

Integration mot Enterprise HRM Tillgängligt efter förfrågan hos Visma
Anställningserbjudande Tillgängligt för samtliga kunder som idag har tillgång till att skapa anställningskontrakt
Generella förbättringar Tillgängligt för samtliga kunder (dock beroende på konfiguration)

Integration mot Enterprise HRM

De kunder som idag använder både Visma EasyCruit och Enterprise HRM kommer att kunna ta del av en djupare integration mellan dessa system. I samband med anställningsprocessen i Visma EasyCruit kommer du nu ha möjlighet att välja vilken enhet och roll som anställningen gäller för i samband med att denna data överförs till Enterprise HRM. Detta kommer att förenkla anställningsprocessen samt säkerställa att korrekt data överförs från Visma EasyCruit till Enterprise HRM.

Exemplet ovan visar de olika värdena som kan väljas i samband med att en kandidat blir anställd

Anställningserbjudande

Sedan tidigare har Visma EasyCruit erbjudit möjligheten att skapa ett anställningskontrakt i systemet, nu kommer Visma EasyCruit även att erbjuda möjligheten att skapa ett anställningserbjudande. De anställningserbjudanden som du skapar i Visma EasyCruit kan sedan skickas till den/de kandidater som du vill ge ett anställningserbjudande.

När kandidaten tar emot anställningserbjudandet har kandidaten möjlighet att enkelt acceptera eller avböja erbjudandet, du som rekryterare kommer automatiskt att få ett meddelande med kandidatens beslut.

Om du även använder integrationen mellan Visma EasyCruit och Enterprise HRM kommer själva anställningsprocessen att förenklas eftersom informationen i anställningserbjudandet enkelt kan återanvändas.

Exemplet ovan visar själva utskicket av anställningserbjudandet

offer acceptance.PNG

Exemplet ovan visar hur kandidaten enkelt kan acceptera eller avböja anställningserbjudandet

Generella förbättringar

Några mindre generella förbättringar är även inkluderade i denna version, läs mer om dessa nedan.

Nytt klassificeringsfält i samband med publicering av en annons till AMS

Sidan i Visma EasyCruit som gör det möjligt att publicera en annons till AMS kommer nu att innehålla ett nytt fält där du som användare har möjlighet att välja om tjänsten kräver tidigare erfarenhet eller ej.

Datumväljare i samband med redigering av en intervju

Vi har nu gjort det enklare att redigera datum för en intervju genom att införa en användarvänlig datumväljare.

Felkorrigeringar

Ett antal felkorrigeringar ingår i denna lansering, läs mer om dessa nedan.

Lösningsnummer

Ärendenummer

Problem

Lösning

VEC-1425 00228733 Rekryteringskalendern visar ej alltid korrekt tid Problemet ska nu vara löst
VEC-1536 00246619 Ej möjligt att använda HTML-tecken i kundanpassningsbara svarsbrev Problemet ska nu vara löst
VEC-1602 00247747 Processlistan renderar ej/visar ej de aktiviteter som genomförs med kundanpassningsbara svarsbrev Problemet ska nu vara löst
Last modified
13:33, 18 Aug 2017