Home > Release information > Visma EasyCruit 17.8 Release > Visma EasyCruit 17.8 Release - Nederlands

Visma EasyCruit 17.8 Release - Nederlands

Overzicht

EasyCruit blijft meerwaarde leveren via nieuwe versies met functies die de gebruikerservaring nog efficiënter en aangenamer maken. De installatie van Visma EasyCruit 17.8 staat momenteel gepland op woensdag 30 augustus om 19:00 uur CEST. Het proces zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Gedurende deze periode kan de EasyCruit-service tijdelijk niet beschikbaar zijn. Versie 17.7 bevat de volgende verbeteringen en opgeloste problemen:

Functie

Beschikbaarheid

Aanbiedingsbrief Beschikbaar voor alle klanten waarbij de functionaliteit 'Arbeidsovereenkomsten template' is geactiveerd.
Algemene verbeteringen Beschikbaar voor alle klanten afhankelijk van de configuratie.

Aanbiedingsbrief

Het is nu mogelijk om naast het genereren van een contact/aanbieding ook een aanbiedingsbrief te genereren. Deze aanbeidingsbrief kan als begeleidend schrijven naar de kandidaat worden verstuurd. De kandidaat kan de aanbieding accepteren of weigeren waarbij er een notificatie naar de recruiter wordt verstuurd.

Aanbiedingsbrief versturen

offer acceptance.PNG

Voorbeeld van de acceptatie van een aanbieding

Algemene verbeteringen

Een tweetal kleine algemene verbeteringen zijn ook in deze release opgenomen. Hieronder een samenvatting.

Nieuwe classificatie voor New classification for postings to AMS

De publicatiepagina voor AMS heeft nu een extra vacatureclassificatie waarbij de gebruiker aan kan geven of voor de desbetreffende vacature werkervaring is vereist.

Datumkiezer voor het bewerken van reeds verstuurde interviewuitnodigingen

Gebruikers die een bestaand interview moeten aanpassen kunnen nu gebruik maken van een datumkiezer die dezelfde functionaliteit heeft als alle andere datumkiezers in het systeem.

Solutions

A number of solutions are also included in this release, and their details are listed below.

Solution number

Customer number

Issue description

Solution description

VEC-1425 00228733 Recruitment calendar does not always show the correct time Resolved
VEC-1536 00246619 HTML editor not available in all custom emails Resolved
VEC-1602 00247747 Recruitment activities list not updated for all custom emails Resolved
Last modified
09:04, 21 Aug 2017