Home > Release information > Visma EasyCruit 17.8 Release > Visma EasyCruit 17.8 Release - Dansk

Visma EasyCruit 17.8 Release - Dansk

Overblik

Visma EasyCruit  fortsætter med at levere værdi til kunderne gennem nye opdateringer med funktioner, som forbedrer og effektiviserer kundeoplevelsen. Visma EasyCruit 17.8 lanceres onsdag d. 30. august kl. 19.00. Processen varer op til tre timer.

Funktioner

Tilgængelighed

Udvidet integration med enterprise HRM Tilgængelig ved henvendelse
Tilbud om ansættelse Tilgængelig for alle kunder, der har ansættelseskontrakter
Generelle forbedringer Tilgængelig for alle kunder (Afhængig af setup)

Integration med enterprise HRM

Kunder, som bruger både EasyCruit og Enterprise HRM, vil kunne drage fordel af en dybere integration mellem systemerne. Som led i ansættelsesprocessen i EasyCruit vil du nu kunne vælge hvilken enhed og rolle den ansatte bliver knyttet tili, når de er overført til HRM. Dette vil forenkle ansættelsesprocessen, da kandidater der ansættes, automatisk importeres korrekt til HRM.

Eksempel på de importerede værdier, når man ansætter en kandidat

Jobtilbudsbrev

Udover oprettelse af ansættelseskontrakter vil det med EasyCruit nu være muligt at oprette jobtilbudsbreve.

Disse kan sendes ud til kandidater, som du ønsker at tilbyde et job. Kandidaten kan så acceptere eller afvise tilbuddet samtidig med, at svaret sendes til den rekrutteringsansvarlige. Hvis du også bruger integrationen med HRM, vil du være i stand til at anvende de importerede værdier, når du opretter tilbudsbrevet, så rekrutteringsprocessen kan fortsætte lige så snart, kandidaten accepterer tilbuddet.

Sending out an offer letter

offer acceptance.PNG

Eksempel på en kandidat, der accepterer jobtilbudsbrevet

Ny status for kandidater der er blevet inviteret til en test

Nogle mindre generiske forbedringer er også inkluderet i denne udgave. Kort opsummering følger.

Ny klassifikation vedr. indlæg til AMS

Publikationssiden for AMS har nu en yderligere stillingsklassifikation, hvor brugeren kan angive, om stillingen kræver tidligere erfaring eller ej.

Date picker for editing interviews

Users who need to modify an existing interview will now be able to take advantage of a new date picker which follows the same functionality as other date pickers in the system

Løsninger

Der er også inkluderet et par løsninger i denne version, og detaljerne står i skemaet nedenfor.

Løsningsnummer

Kundenummer

Beskrivelse af problem

Beskrivelse af løsning

VEC-1425 00228733 Rekrutteringskalenderen viser ikke altid det korrekte klokkeslet Løst
VEC-1536 00246619 HTML editor er ikke tilgængelig i alle personlige emails Løst
VEC-1602 00247747 Rekrutteringsaktiviteter er ikke opdateret for alle  personlige emails Løst