Home > Release information > Visma EasyCruit 17.7 Release > Visma EasyCruit 17.7 Release - Dansk

Visma EasyCruit 17.7 Release - Dansk

Overblik

Visma EasyCruit fortsætter med at levere værdi til kunderne gennem nye opdateringer med funktioner, som forbedrer og effektiviserer kundeoplevelsen. Visma EasyCruit 17.7 lanceres onsdag d. 26. juni kl. 19.00. Processen varer op til tre timer.

Funktioner

Tilgængelighed

Generelle forbedringer Tilgængelig for alle kunder (Afhængig af setup)

Generelle forbedringer

Denne udgave af EasyCruit inkluderer nogle tilføjelser til den nuværende funktionalitet for at gøre den mere brugervenlig.

Ubrugte kategorier bliver ikke længere vist

De kategorier, der bruges til at publicere ledige stillinger til dine interne kanaler, har længe været forsynet med en række yderligere klassifikationer, som kan oprettes i systemet. Disse klassifikationer har altid været synlige, selvom de ikke blev brugt. Dette er nu ændret, så kategorivalget kun vises, hvis kategorierne er konfigureret.

Drop down menu til skabeloner

For at gøre det nemmere at finde den skabelon (eller gamle ledige stilling), du vil bruge, når du opretter et nyt projekt, har vi tilføjet muligheden for at søge i drop down menuen for den specifikke skabelon, du leder efter.

Ny status for kandidater, som er blevet inviteret til tests

Kandidater, der er blevet inviteret til tests, vil nu få deres status ændret for at afspejle dette snarere end at forblive ubehandlet. Den nye status vil også blive medtaget i datauddragene med angivelse af den dato, hvor den enkelte kandidat blev indkaldt til testen.

Ny status i kandidatlisten

Dato er inkluderet i dataudtræk

Tilføjelser til loginsiden

Login-siden har fået et bedre overblik i kraft af, at sprogvalg er flyttet til nederste højre hjørne. Udover dette er informationskasserne nu adskilt fra login-sektionen, så oplysningerne der er mere klare.

Nyt sprogvalg

Nyt layout til login-siden

Løsninger

Der er også inkluderet et par løsninger i denne version, og detaljerne står i skemaet nedenfor.

Løsningsnummer

Kundenummer

Beskrivelse af problem

Beskrivelse af løsning

VEC-1250 00183852 Visningsproblem, når kandidater indsendt til panelgennemgang skal vises. Løst
Last modified
07:41, 27 Jul 2017