Home > Release information > Visma EasyCruit 17.5 Release > Visma EasyCruit 17.5 Release - Svenska

Visma EasyCruit 17.5 Release - Svenska

Översikt

Visma EasyCruit fortsätter att förbättras med nya versioner som gör användarupplevelsen bättre och mer effektiv. Visma EasyCruit 17.5 är planerad att lanseras onsdagen den 31 maj med start klockan 19:00 CEST. Lanseringen beräknas att ta upp till 3 timmar att genomföra, driftstörningar kan inträffa under denna period.

Funktion

Tillgänglighet

Integration mot Broadbean Tillgänglig för kunder efter förfrågan hos Visma
4 nya språk Tillgänglig för kunder efter förfrågan hos Visma
Datum för när en ansökningslista har blivit skapad för NOARK-integrationer Tillgänglig för samtliga kunder som idag använder WebService-metoderna mot NOARK
Komplettering av variabler som används i de e-postmeddelanden som genereras av WebService-metoderna mot NOARK Tillgänglig för samtliga kunder som idag använder WebService-metoderna mot NOARK

Integration mot Broadbean

För att ytterligare förbättra antalet tillgängliga publiceringskanaler i Visma EasyCruit har vi utvecklat en integration mot Broadbean. För tillfället har Broadbean tillgång till över 3500 jobbsidor runt om i världen, dessa kommer nu att finnas tillgängliga i Visma EasyCruit.

När integrationen är aktiverad i er Visma EasyCruit kommer Broadbean att visas som ett naturligt steg på sidan där ni väljer var ni vill publicera er annons. När ni klickar på knappen "Publicera" transporteras ni till Broadbeans publiceringsverktyg där ni väljer var annonsen ska publiceras.

Det mesta av den information som ni har angett i Visma EasyCruit för annonsen överförs automatiskt till Broadbean dock kan vissa publiceringskanaler kräva kompletterande information.

När du är färdig och har publicerat din annons transporteras du per automatik tillbaka till Visma EasyCruit där du har möjlighet att se annonsens status. Om du vill redigera eller avpublicera din annons kan du enkelt göra detta genom att klicka på de relevanta knapparna.

4 nya språk

För att ytterligare förbättra antalet tillgängliga språk i Visma EasyCruit har vi nu lagt till 4 nya språk, totalt har nu Visma EasyCruit stöd för 44 språk. Följande språk har lagts till:

• Portugisiska (Brasilien)
  • Spanska (Argentina)
  • Spanska (Chile)
  • Spanska (Peru)

Exempel som visar de nya språken i samband med att en ny annons skapas i Visma EasyCruit.

Datum för när en ansökningslista har blivit skapad för NOARK-integrationer

För att göra det tydligt angående när en ansökningslista har blivit skapad för NOARK-integrationer visas nu själva skapandedatumet längst upp i dokumentet. Detta innebär att det nu är enkelt att se när ansökningslistan har blivit skapad, även om man skriver ut dokumentet.

Komplettering av variabler som används i de e-postmeddelanden som genereras av WebService-metoderna mot NOARK

De e-postmallar som genereras av WebService-metoderna mot NOARK utför nu en komplettering innan de skapas. Detta innebär att generell information som tex annonstitel inkluderas i själva PDF-filen när denna skapas.

Felkorrigeringar

Ett antal felkorrigeringar ingår i denna lansering, läs mer om dessa nedan.

Lösningsnummer

Ärendenummer

Problem

Lösning

VEC-280 00122275 Avdelningsadministratörer visas flera gånger i samband med utskick av ett anställningskontrakt Problemet ska nu vara löst
VEC-1003 00192051 Ej möjligt att söka efter kandidater som har ett namn som är kortare än tre tecken Problemet ska nu vara löst
VEC-1055 00191903 Genomsnittspoängen för granskningspanelen beräknas ej alltid korrekt Problemet ska nu vara löst
VEC-506   Synliga linjer i kandidatens ansökan i samband med utskrift Problemet ska nu vara löst
VEC-535   Om man trycker på tangenten "Return / Enter" på sitt tangentbord i samband med att frågor skapas avbryts allt arbete Problemet ska nu vara löst
Last modified
09:52, 2 Jun 2017