Home > Release information > Visma EasyCruit 17.5 Release > Visma EasyCruit 17.5 Release - Dansk

Visma EasyCruit 17.5 Release - Dansk

Overblik

Visma EasyCruit fortsætter med at levere værdi til kunderne gennem opdateringer med funktioner, som forbedrer og effektiviserer kundeoplevelsen. Visma EasyCruit 17.5 lanceres onsdag d. 31. maj kl. 19.00. Processen varer op til tre timer. I løbet af disse timer kan Visma EasyCruit være ustabilt.

Funktion

Tilgængelighed

Broadbean integration Tilgængelig ved anmodning derom
Tilføjelse af dato til kandidatlister for NOARK-integrationer Tilgængelig for alle kunder som i dag er brugere af NOARK websevics
Delvis sammenlægning af felter for e-mails, der er genereret af NOARK webservices Tilgængelig for alle kunder som i dag er brugere af NOARK websevics

Broadbean integration

For yderligere at forbedre antallet af tilgængelige publiceringskanaler i Visma EasyCruit, har vi udviklet en integration med Broadbean. Broadbean understøtter over 3500 jobsider over hele verden, som vil blive stillet til rådighed i EasyCruit gennem den nye integration.

Broadbean vil være synlig på din publiceringsside i Visma EasyCruit, så snart integrationen er aktiveret. Ved at klikke ”Publicer” bliver du videresendt til Broadbean’s publiceringsværktøj, og her kan du vælge, hvor annoncen skal publiceres.

Det meste af informationen vil blive importeret direkte fra Visma EasyCruit. Dog kan nogle jobportaler kræve yderligere information inden publicering af annoncen.

Når du er færdig og har publiceret din annonce, bliver du automatisk sendt tilbage til Visma EasyCruit, hvor du tydeligt kan se annoncens status. Hvis du har behov for at redigere eller slette en annonce, skal du blot bruge de relevante knapper.

Tilføjelse af dato til kanditatlister

For at gøre det tydeligt, når en kandidatliste er blevet genereret for NOARK integrationer, er selve oprettelsesdatoen nu tilføjet i toppen af dokumentet. Det betyder, at det er nemmere at se, hvornår listen blev genereret, selv hvis dokumentet er blevet udskrevet

Delvis sammenlægning af felter for e-mails, der er genereret af NOARK webservices

De e-mail skabeloner som oprettes i NOARK webservices udfører nu en delvis feltsammenlægning, inden de skabes. Det betyder at generel information i jobannoncen, såsom titlen, vil blive inkluderet i selve PDF-filen, når den laves.

Løsning

Der er også inkluderet et par løsninger i denne version, og detaljerne står i skemaet nedenfor.

Løsningsnummer

Kundenummder

Beskrivelse af problem

Beskrivelse af løsning

VEC-280 00122275

Afdelingsadministratorer dukker op flere gange, når der udsendes kontrakter

Løst
VEC-1003 00192051 Det er ikke muligt at søge efter kandidater, hvis navne er kortere end tre bogstaver Løst
VEC-1055 00191903 Gennemsnitpoint fra evalueringspanelet beregnes ikke altid korrekt Løst
VEC-506   Synlige linjer på udskrivningsversionen af kandidaters ansøgning Linjer er nu fjernet
VEC-535

Når man er i gang med at lave spørgsmål og klikker på ”Enter”, afbrydes processen.