Home > Release information > Visma EasyCruit 17.12 Release > Visma EasyCruit 17.12 Release - Svenska

Visma EasyCruit 17.12 Release - Svenska

Översikt

Visma EasyCruit fortsätter att förbättras med nya versioner som gör användarupplevelsen bättre och mer effektiv. Visma EasyCruit 17.12 är planerad att lanseras onsdagen den 20 december med start klockan 19:00 CET. Lanseringen beräknas att ta upp till 3 timmar att genomföra, driftstörningar kan inträffa under denna period.

Funktion

Tillgänglighet

Integration mot Knollenstein Tillgänglig efter förfrågan hos Visma

Integration mot Knollenstein

I denna version av Visma EasyCruit erbjuder vi nu möjligheten att integrera Visma EasyCruit mot Knollenstein när det gäller publicering av annonser. Knollenstein erbjuder ett stort urval av publiceringskanaler som blir tillgängliga direkt genom Visma EasyCruit när integrationen är skapad.

Det kommer även att vara möjligt att konfigurera / lägga till olika publiceringskanaler till respektive avdelning i Visma EasyCruit vilket innebär att endast relevanta publiceringskanaler kommer att vara tillgängliga för respektive avdelning / användare i systemet.

Klicka här för mer information angående Knollenstein.

Generella förbättringar

Några mindre generella förbättringar är även inkluderade i denna version, läs mer om dessa nedan.

Datumväljare

Vi har lagt till en ny och mer användarvänlig datumväljare på sidan i Visma EasyCruit där du har möjlighet att anställa en kandidat.

Förbättring för HRM

Vi har förbättrat utseendet när det gäller rullgardinsmenyer som är länkade till varandra. Det är nu tydligare samt enklare att se vilka rullgardiner som är kopplade till varandra.

Felkorrigeringar

Ett antal felkorrigeringar ingår i denna lansering, läs mer om dessa nedan.

Lösningsnummer

Ärendenummer

Problem

Lösning

VEC-1580 00249315 Felaktigt datumformat för Argentina Problemet ska nu vara löst
VEC-1867 00293161 Funktionen "Dataexport" fungerar ej alltid korrekt Problemet ska nu vara löst
VEC-1960 00272616 Logotyp överförs ej alltid till publiceringskanalen Finn.no Problemet ska nu vara löst
VEC-1966 00306730 En användare transporteras ej tillbaka till Visma EasyCruit efter att en annons har blivit publicerad via Multiposting.fr Problemet ska nu vara löst
VEC-1965 00301079 Viss typ av information överförs ej till ansökningsformuläret per automatik i samband med att man söker ett jobb med hjälp av LinkedIn Problemet ska nu vara löst