Home > Release information > Visma EasyCruit 17.11 Release > Visma EasyCruit 17.11 Release - Svenska

Visma EasyCruit 17.11 Release - Svenska

Översikt

Visma EasyCruit fortsätter att förbättras med nya versioner som gör användarupplevelsen bättre och mer effektiv. Visma EasyCruit 17.11 är planerad att lanseras onsdagen den 8 november med start klockan 19:00 CET. Lanseringen beräknas att ta upp till 3 timmar att genomföra, driftstörningar kan inträffa under denna period.

Funktion

Tillgänglighet

HTML-verktygsfält för anställningskontrakt / anställningserbjudande Tillgängligt för samtliga kunder som idag har möjlighet att skapa anställningskontrakt / anställningserbjudanden i Visma EasyCruit

HTML-verktygsfält för anställningskontrakt / anställningserbjudande

I denna version av Visma EasyCruit så har vi lagt till ett verktygsfält som gör det enkelt att formatera text, färger samt gör det enkelt att tex ladda upp en logo i de anställningskontrakt / anställningserbjudanden som skapas i systemet.

Det har sedan tidigare varit fullt möjligt att använda HTML-formatering för de anställningskontrakt / anställningserbjudande som man skapade i systemet, nackdelen var att man var tvungen att använda HTML-kod för att påverka utseendet.

Med hjälp av det nya verktygsfältet är det nu enkelt att påverka utseendet samt formatering plus att du som användare har möjlighet att se resultatet direkt på din skärm.

Generella förbättringar

Några mindre generella förbättringar är även inkluderade i denna version, läs mer om dessa nedan.

Datumväljare

Vi har lagt till en ny och mer användarvänlig datumväljare på sidan i Visma EasyCruit där du har möjlighet att lägga till själva annonstexten.

Förbättring för HRM

Utseendet för de funktioner som har med HRM att göra har förbättrats med mer luft mellan de olika sektionerna.

Felkorrigeringar

Ett antal felkorrigeringar ingår i denna lansering, läs mer om dessa nedan.

Lösningsnummer

Ärendenummer

Problem

Lösning

VEC-1824 00283801 XML-flödet laddas ej korrekt för samtliga kanaler Problemet ska nu vara löst
VEC-1857 00289036 Navigationspilarna som gör det möjligt att enkelt växla mellan olika kandidater fungerar ej Problemet ska nu vara löst
VEC-341   Ramlinje saknas i samband med att man tittar på statistik för en annons Problemet ska nu vara löst
VEC-1252   Knappen "Redigera CV" är ej korrekt placerad Problemet ska nu vara löst
VEC-1752   Skandinaviska tecken fungerar ej korrekt på sidan där man har möjlighet att markera en kandidat som anställd Problemet ska nu vara löst
VEC-1699   Ramlinje saknas på sidan "Dokument / Anteckningar" Problemet ska nu vara löst
VEC-1904 00296901 Funktionen "CAPTCHA" är ej synlig för användare som använder Internet Explorer Problemet ska nu vara löst
VEC-1855 00122298 Ej möjligt att lägga till en ny kontaktperson om man sedan tidigare har raderat en kontaktperson Problemet ska nu vara löst