Home > Release information > Summer news 2016 > Summer news 2016 - Svenska

Summer news 2016 - Svenska

Ny integration för jobbsidor

Den 30:e juni gick vi live med den nya integrationen för att publicera annonser till olika kanaler, Multiposting.fr. Den nya integrationen möjliggör publicering till flera sidor samtidigt utan att behöva lägga in samma information flera gånger.

Multiposting.fr tillhandahåller bland annat:

• Tillgång till över 350 olika jobb sidor globalt

• Tillgång till över 650 skol och universitets nätverk globalt

Vi har sett till så att ni som kund har tillgång till samtliga jobb sidor som ni hade innan migreringen. Om ni skulle vilja lägga till flera jobb sidor så kontakta oss så kan vi diskutera möjligheterna.

För mera information om hur den nya integreringen fungerar så gå bara in på vår supportportal: https://support.easycruit.net/002_How_to_guide/1002_User_Guide/1001_Vacancies/Multiposting

Nytt utseende

Då EasyCruit nu ingår som en del av Vismas produktfamilj kommer systemet att få ett ansiktslyft.

Den grafiska design som används för Vismas produkter och tjänster kallas för Nordic Cool. Målet med Nordic Cool är att användare ska känna användargränssnittet, inte se det. Därför så använder vi oss av en finkänslig men trots det tydlig design. Vi har lagt ned mycket kraft på detaljerna för att ge användaren en känsla av gediget hantverk i världsklass.

Nordic Cool 3 är vårat nya ramverk för dessa design principer. Principerna gäller för alla Vismas produkter och tjänster.

Målet är att lansera detta i slutet på augusti för enskilda kunder följt av en global lansering i vår oktoberrelease. Vi kommer att återkomma med mera information om hur ni kan anmäla intresse för att vara en av de första som får tillgång till det nya utseendet.

Nästa release (augusti)

Som en del av vårt mål att hela tiden erbjuda den bästa och mest moderna kandidatupplevelsen arbetar vi nu för att karriärsidorna i Visma EasyCruit ska vara anpassade efter WCAG 2.0 riktlinjerna. Som en del av detta kommer vi att möjliggöra ny funktionalitet för de olika websidorna.

WCAG är riktlinjer framtagna av ’Web Accessibility Initiative’ och har som mål att göra websidor mer tillgängliga, mestadels för människor med funktionshinder men också för att sidorna ska fungera på olika webbklienter. För mera information om WCAG 2.0 gå in på https://www.w3.org/WAI/WCAG20/glance/

Vi önskar alla en GLAD sommar!

Visma EasyCruit