Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 16.2 Release > EasyCruit 16.2 Release - Nederlands

EasyCruit 16.2 Release - Nederlands

Overzicht

EasyCruit blijft waarde toevoegen aan uw recruitmentprocesssen door middel van het uitbrengen van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen die de gebruikerservaring nog efficiënter en plezieriger maken. EasyCruit versie 16.2 staat momenteel gepland om geïnstalleerd te worden op Woensdag 24 februari om 17:30 uur CET. Het installeren van de nieuwe release zal ongeveer twee uur in beslag nemen. Gedurende deze periode kan EasyCruit tijdelijk niet beschikbaar zijn. In deze release worden voornamelijk bestaande problemen opgelost. De details hiervan staan onderaan deze pagina weergegeven.

Browserondersteuning voor Internet Explorer 8

Met de release van EasyCruit 16.5 komt de ondersteuning van Internet Explorer 8 te vervallen. Microsoft heeft aangekondigd de ondersteuning van Internet Explorer 8 per 12 januari 2016 stop te zetten. Hierdoor zijn ook wij niet meer in staat om deze browser versie te ondersteunen.

Voor de huidige Internet Explorer 8 gebruikers verwachten wij niet dat de huidige functionaliteiten in EasyCruit worden beïnvloed. Gerapporteerde problemen met Internet Explorer versie 8 zullen worden gereproduceerd in Internet Explorer versie 9 of hoger, of één van de andere ondersteunde browsers met ingang van mei 2016.

Om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van EasyCruit 16.5 adviseren wij een door EasyCruit ondersteunde browser te gebruiken. De volledige lijst van compatible browsers is hier te raadplegen.

Opgeloste problemen in deze versie

Nummer Klantennummer Beschrijving van het probleem Beschrijving van de oplossing
EC-817 323497 Het versturen van een Portable CV (functionaliteit enkel in gebruik in Scandinavië) naar een kandidaat is niet mogelijk indien de naam speciale tekens bevat. Opgelost
EC-749 318900

Het is niet mogelijk om een document te openen in het onderdeel 'Documenten & opmerkingen' dat is toegevoegd voor een bevestigde duplicaat kandidaat.

Opgelost
EC-789 321567 Probleem bij Internet Explorer 11 bij het toevoegen van een link middels de HTML-editor.  Opgelost
EC-823 322263 Het is niet mogelijk om afbeeldingen te uploaden in respons e-mails. Opgelost
EC-827   Gegenereerde PDF-documenten voor NOARK zijn leeg (functionaliteit enkel in gebruik in Scandinavië) Opgelost
EC-799 323207 Medewerkers worden dubbel aangemaakt als de knop 'Opslaan en volgende' meerdere keren wordt aangeklikt. Opgelost
EC-713   Het zoeken naar een referentienummer dat niet bestaat door middel van de CandidateSerach methode resulteert in een lijst met alle kandidaten. Indien het referentienummer niet bestaat zal de CandidateSerach methode van de EasyCruit web services geen resultaat opleveren.
EC-678 311840 Antwoorden op vragen worden verwijderd bij het bewerken van de CV in een taal waarin de vraag niet is vertaald.  Opgelost
EC-689 313925 Contact gebruiker telefoonnummer wordt gesneden als er geen landcode is, toen contact gebruiker wordt toegevoegd aan de vacature. Opgelost
EC-830 323983 Kan geen Matrigma-test sturen naar kandidaat. Opgelost
EC-833 Kan geen kandidaat toevoegen aan het project. Opgelost