Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 16.1 Release > EasyCruit 16.1 Release - Dutch

EasyCruit 16.1 Release - Dutch

Overzicht

EasyCruit blijft waarde toevoegen aan uw recruitmentprocesssen door middel van het uitbrengen van nieuwe functionaliteiten die de gebruikerservaring nog efficiënter en plezieriger maken. EasyCruit versie 16.1 staat momenteel gepland om geïnstalleerd te worden op Woensdag 3 februari om 17:30 uur CET. Het installeren van de nieuwe release zal ongeveer twee uur in beslag nemen. Gedurende deze periode kan EasyCruit tijdelijk niet beschikbaar zijn. Nieuwe functionaliteiten in versie 16.1:

Functionaliteit Beschikbaarheid

cut-e test assessment integratie

• Ondersteuning voor SJQ testen
  • Ondersteuning voor samengestelde bundel scores
  • De gemiddelde score van een bundel is gebaseerd op de voor de gebruiker geselecteerde testen
  • Mogelijkheid om te configureren welke score opgehaald dient te worden voor elke test
  • Tonen van de bundelnaam en normset ID in de assessment resultaten
Beschikbaar voor alle klanten die de cut-e assessment integratie ter beschikking hebben.

Verbeteringen bij het aanmaken van PDF kandidatenrapporten

• Enkel relevante door de kandidaat geüploade documenten worden opgenomen in het PDF kandidatenrapport
  • Mogelijkheid om de PDF kandidatenrapporten te splitsen in een PDF-bestand voor elke kandidaat
Beschikbaar als onderdeel van het EasyCruit Analytics Pack.

Naast nieuwe functionaliteiten zijn er ook een aantal problemen opgelost in deze nieuwe versie. De details hiervan staan onderaan deze pagina weergegeven.

cut-e test assessment integratie

Er zijn nieuwe configuratiemogelijkheden voor de assessment testen beschikbaar. Het is mogelijk om te specificeren welke score moet worden opgehaald voor een bepaalde test. Hierdoor is het mogelijk om SJQ testscores te configureren met verschillende score tags dan de andere assessment testen.

Bovendien is het mogelijk om voor elk assessment aan te geven of de score meegenomen dient te worden in de berekening van de gemiddelde score (de gemiddelde score wordt in een aparte kolom getoond).

De gemiddelde score kolom in de lijst van geteste kandidaten zal alleen getoond worden als er ten minste één test in de bundel is geconfigureerd die meegenomen moet worden in de gemiddelde score berekening. Deze kolom zal alleen een waarde tonen indien alle testen in de bundel zijn afgerond.

De assessment testen zulllen op basis van de klantspecificatie door Customer Success worden geconfigureerd.

Er zijn nieuwe configuratie mogelijkheden voor assessment test bundels waarmee het mogelijk is om de samengestelde bundel score te specificeren welke voor de bundel van toepassing is. Zodra een samengestelde score is geconfigureerd voor een bundel wordt een nieuwe kolom zichtbaar in de lijst van geteste kandidaten. Deze kolom toont de samengestelde score pas nadat alle testen zijn voltooid.

De assessment test bundels zulllen op basis van de klantspecificatie door Customer Success worden geconfigureerd.

De passende scores kolommen 102 en 103 in de geteste kandidatenlijst zullen alleen zichtbaar zijn indien er een snap-it sjabloon voor de vacature en Test 102, respectievelijk Test 103 beschikbaar is in de assessment test bundel.

De test selectiemogelijkheden bij het versturen van testen naar kandidaten is verbeterd: de testen worden nu in alfabetische volgorde gesorteerd.

Bij de resultaten van het afgenomen assessment bij een kandidaat worden nu ook de bundel en de normset ID weergegeven.

Verbeteringen bij het aanmaken van PDF kandidatenrapporten

Er is een nieuwe optie beschikbaar bij het aanmaken van PDF kandidatenrapporten: 'Inclusief door kandidaat geuploade documenten bij geselecteerde vragen'. Bij deze optie worden enkel de kandidaatdocumenten gelinkt aan deze vragen in het PDF rapport opgenomen. Daarnaast hebben we het gebruiksgemak verbeterd door alle opties gerelateerd aan het samenvoegen van door kandidaten geuploade documenten te bundelen. Deze opties worden nu middels een keuzerondje getoond zodat gebruikers slechts één optie kunnen selecteren.

Een andere verbetering is het toevoegen van de optie waarde '1' bij 'Aantal kandidaten groeperen per rapport'. Bij het selecteren van deze optie worden de geselecteerde kandidaten opgesplitst in groepen, één kandidaat per groep, en voor alle volgende kandidaten worden aparte PDF bestanden aangemaakt. Het PDF-bestand bevat de naam van de kandidaat zodat deze later makkelijk terug te vinden is.

Opgeloste problemen in deze versie

Nummer Klantennummer Beschrijving van het probleem Beschrijving van de oplossing
EC-734   Bij het type dienstverband is de optie 'Oproepkracht' nu ook beschikbaar in het Zweeds bij het plaatsen van vacatures naar interne kanalen. Opgelost
EC-771 315092 Testrapporten zijn niet geslachtsspecifiek en tonen de terugkoppeling altijd in de Hij-vorm. Opgelost
EC-790

321902

Bij het maken van een nieuwe snap-it template in EasyCruit wordt deze niet opgelsagen in EasyCruit. Opgelost