Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.9 Release > EasyCruit 15.9 Release - Norsk

EasyCruit 15.9 Release - Norsk

Oversikt

EasyCruit fortsetter å levere verdi til våre kunder gjennom nye oppdateringer som inneholder funksjoner som gjør brukervennligheten mer effektiv og en nytelse å bruke. Vi planlegger å oppgradere til EasyCruit 15.9 på onsdag den 14. oktober klokken 17:30. Arbeidet forventes å ta opp til to timer. I denne perioden kan EasyCruit være utilgjengelig. EasyCruit 15.9 vil inneholde følgende forbedringer:

Funksjon Tilgjengelig for:

CV-tolkning i karrieresidene

• Sparer tid for kandidatene
  • Forbedret kandidatopplevelse
  • Increase in conversion rate of applications
  • Ustrukturerte CVer konverteres til et strukturert format som er lett søkbart

Tilgjengelig som en del av EasyCruit Mobilkandidat-pakken.

Lagre søknad i kandidatens karrieresenter

• Kandidaten kan lagre en halvferdig søknad og fullføre på et senere tidspunkt
Tilgjengelig for å implementeres for alle kunder etter oppdateringen.

Forbedringer i brukervennlighet for opprettelse av prosjekter

• Naviger ved å klikke på fremdriftsbarknappene
  • Legg til kontakt lettere tilgjengelig
Tilgjengelig for alle kunder etter oppdateringen.

Additional employment type option: Fixed Term Contract

• Posting vacancies with more accuracy
Tilgjengelig for alle kunder etter oppdateringen.

Candidateksport API-forbedringer

• HR-klassifisering - medarbeiderklassifisering tilgjengelig i tabellen
Tilgjengelig som en del av EasyCruit Datautvekslingspakke.

Flere løsninger er også med i denne oppdateringen, du kan lese mer om den i en liste under.

CV-tolkning i karrieresidene

Hvis funksjonen er aktivert, vil kandidater kunne bruke informasjon i sin CV-fil til å søke på en stilling. Kandidatene kan laste opp CVen fra sin Dropbox-konto, Google Drive eller fra sin egen harddisk. Det opplastede dokumentet vil bli analysert og tolket og informasjonen som hentes ut vil forhåndsutfylles i søknadsskjemaet.

Kandidatene kan også bruke sin CV-informasjon til å holde sin karrieresenter-CV oppdatert med nyeste informasjon. Kandidaten kan laste opp CV-filen fra sin Dropboxkonto, Google drive eller sin egen harddisk. De opplastede dokumentene vil bli analysert og tolket og informasjonen som hentes ut vil fylles ut i karrieresenter-CVen.

Formattering, størrelse og plassering av ikoner kan skreddersys av deres konsulent for å matche brandingen til din organisasjon.

1. Søk på en stilling og last opp en CV som du ønsker å hente informasjon fra.
  1. Hvis du laster opp fra Dropbox eller Google drive, må du verivisere tilgangen og trykke Godta.
  2. Velg et CV-dokument.
  3. Det valgte dokumentet blir lastet opp, tolket og informasjonen fylles ut på forhånd for deg i søknadsskjemaet.
  4. Kandidaten får da mulighet til å gå gjennom informasjonen, endre og slette informasjon, samt besvarer stillingsrelaterte spørsmål.

Følgende informasjon vil bli fylt ut hvis kandidaten har informasjonen i sin CV-fil, og spørsmålet er inkludert i søknadsskjemaet eller karrieresenterets CV-skjema:

• Personlige detaljer
    • Fornavn
    • Mellomnavn
    • Etternavn
    • Kjønn
    • E-post
    • Gjenta e-post
    • Hjemtelefon
    • Mobiltelefon
    • Adresse
    • Postnummer
    • Sted
  • Arbeidserfaring
    • Periode
    • Arbeidsgiver
    • Stilling
    • Jobbeskrivelse
    • Nåværende stilling.
  • Utdanning
    • Periode
    • Utdanningsinstitusjon
    • Eksamensresultater
    • Pågående utdanning
  • Språk
    • Språk
    • Muntlig nivå
    • Lefseferdighetsnivå
    • Skriftlig nivå
  • Sociale profil-linker
    • LinkedIn
    • Xing
    • Facebook

CV-tolkning er tilgjengelig på mange ulike språk:

• Nederlandsk
  • Engelsk
  • Tysk
  • Fransk
  • Spansk
  • Svensk
  • Dansk
  • Polsk
  • Rumensk
  • Italiensk
  • Slovakisk
  • Tsjekkisk
  • Russisk
  • Portugisisk
  • Kinesis
  • Ungarsk

There are known issues with CV Parsing feature on Internet Explorer 8 (IE8) that will not be addressed, Internet Explorer 8 will no longer be supported by Microsoft beginning January 12, 2016.

Lagre søknaden i karrieresenteret

Hvis funksjonen er aktivert, kan kandidater lagre sine søknader i karrieresenteret hvis de skulle trenge å fortsette på et senere tidspunkt. Utseendet kan skreddersys til å passe brandingen i din organisasjon ved behov.

Lagre og fortsett senere

1. Kandidaten starter søknadsprosessen og fyller inn informasjon. Kandidaten bestemmer seg for å fortsette på et senere tidspunkt, og klikker på "Lagre og fortsett senere".  Lagreknappen er tilgjengelig i alle steg av søknadsprosessen.

1. Om kandidaten allerede er logget inn i karrieresenteret fra begynnelsen av søknadsprosessen, lagres søknaden umiddelbart. Hvis ikke vil kandidaten bli bedt om å opprette et brukernavn og passord etter at søknaden ble lagret.
  1. Kandidaten får tilgang til søknaden igjen ved å gå inn i karrieresenteret. Der finner kandidaten en liste over lagrede søknader.

1. Kandidaten kan håndtere listen over lagrede søknader. Kandidaten kan fortsette å søke, og når som helst lagre søknaden på nytt.

1. Kandidaten kan fjerne sine lagrede søknader ved behov.

Forbedringer i opprettelse av prosjekter

Administratorer og brukere med tilgang til å opprette prosjekter vil nå se forbedringer når de legger inn nye prosjekter.

Navigere ved å klikke på fremdriftsbarens steg

Brukere kan navigere til et steg kun når dette er tilgjengelig. Hvis ikke, vil steget være inaktivt. Aktive steg avhenger av hvor langt du har kommet i opprettelsesprosessen:

• Avdelinger og kontakter er bare aktive etter at Tittel og fylke er fullført
  • Prosjektklassifisering steget. Annonse steget, Søknadsskjema steget, og Response-poster steget blir først aktivert etter at Tittel og Region-steget og Avdelinger og kontakter-steget er fullført.

• Godkjenning-steg og Publisering-steg blir først aktive etter at både Tittel og Region-steget og Avdelinger og kontakter-steget samt Annonse-steget er fullført
  • Screeningsteget og samarbeidsrangerings-steget blir aktivert etter at Tittel og Region-steget og Avdelinger og kontakter-steget samt søknadsskjema-steget er fullført.

Legg til kontakt lettere tilgjengelig

I Avdelinger og kontakter-steget, Legg til kontakt-boksen vil nå alltid være synlig på skjermen. Dette vil gjøre det lettere for brukere å legge til kontakter uten å måtte skrolle opp og ned, selv om listen av avdelinger og kontaktpersoner skulle være veldig lang og kontaktpersonen trengs å legges til helt på bunnen av listen.

Ny ansettelsestype: Åremål / Fixed Term Contract

Ansettelsestypen Åremål - Fixed Term Contract er tilgjengelig for ansettelsestypefeltet når man publiserer en annonse til en hvilken som helst kanal hostet internt på EasyCruit. Brukere vil kunne velgeverdien for å gi kandidatene mer relevant informasjon om stillingen.

Kandidateksport API-forbedringer

Som en del av EasyCruit Data Exchange-pakken, CandidateExport-metoden fra Candidate API vil nå inneholde også HR-klassifisering - Medarbeiderprofilspørsmål. De andre typene av spørsmål som allerede er tilstede i CandidateExport metoden are:

• Selvklassifisering - kandidatprofil
  • HR-klassifisering - Kandidatprofil
  • Selvklassifisering - Medarbeiderprofil
  • Selvklassifisering - Kandidat Søknad (tilgjengelig i listen over søknader)

Løsninger

Bug Saksnummer Feilbeskrivelse Løsning
EC-623 307520 En nylig opprettet kontakt i en avdeling uten kontakter ble ikke umiddelbart synlig under opprettelse av prosjekt. Løst
EC-438 288497 Feltvalidering lagt til i "siste publiseringsdag" for publisering til NAV. Løst
EC-659 310222 Bekreftelsesbeskjed vises når man sletter et prosjekt, men viser ikke prosjekt-tittel hvis prosjektreferansenummer er deaktivert.  Løst
Last modified

Tags

Classifications

(not set)
Translated
(not set)

Visma EasyCruit Support

The Community allows you to log support cases (issues) and monitor their status. If you do not have accesss to the Community, please contact your administrator or EasyCruit Support