Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.9 Release > EasyCruit 15.9 Release - Danish

EasyCruit 15.9 Release - Danish

Oversigt

EasyCruit fortsætter med at at blive bedre for vores kunder igennem nye opdateringer, med flere features der gør brugeroplevelsen mere effektiv og fornøjelig. EasyCruit 15.9 er sat til blive lanceret Onsdag 14 oktober klokken 17:30 CEST, og dette vil forventes at tage op imod 2 timer. I denne tidsperiode kan EasyCruit være utilgængeligt. Features inkluderet i denne release omfatter følgende:

Feature Tilgængelighed

CV Parsing for karrieresiden

• Spare kandidaterne tid
  • Forbedret kandidat oplevelse
  • Forøger antallet af ansøgninger
  • Et ustruktureret CV/resume bliver konverteret til et struktureret format, som nemt kan findes

Tilgængelig som del af EasyCruit Mobile Candidate Pack.

Gem ansøgning i karriercentret

• Kandidater kan gemme deres CV undervejs og færdiggøre på et senere tidspunkt.
Tilgængelig for aktivering og implementering for alle kunder efter releasen.

Forbedreringer til navigationen ved projektoprettelse

• Navigation frem og tilbage ved at klikke på trinnavn
  • Kontaktoprettelse lettere tilgængeligt
Tilgængelig for alle kunder som del af releasen.

Yderligere Ansættelses typer at vælge i mellem: "Fixed Term Contract"

• Publicer stillinger mere nøjagtigt
Tilgængelig for alle kunder som del af releasen.

Kandidateksport API forbedering

• HR klassificering – medarbejder profil spørgsmål tilgængelig i eksporten.
Tilgængelig som del af EasyCruit Data Exchange Pack.

Et antal af løsninger er også inkluderet i denne release, og detaljer vil kunne findes nederst.

CV Parsing for karriersiden

Hvis aktiveret, kandidater kan nu bruge deres CV/resume fil information til at ansøge en stilling. Kandidaterne kan uploade CV/resume fil fra deres Dropbox konto, Google Drive konto eller eget drev. Det oploadede dokument vil blive parsed/overført og den udtrukne information vil automatisk udfylde ansøgningsformularen.

Endvidere, kandidater kan også benytte deres CV/resume fil til at holde deres karrier side CV opdateret. Kandidater kan også her oploade deres CV/Resume fil fra deres Dropbox, Google Drive eller eget drev.Det oploadede dokument vil blive parsed/overført og den udtrukne information vil automatisk udfylde éns karriersideprofil.

Formateringen, størrelsen og placeringen af ikoner kan blive justeret af jeres konsulent til at matche jeres branding.

1. Ansøg en stilling og vælg hvor dokumentet skal oplades fra.

1. Autentificerinf, ved opload af fil fra Dropbox eller Google Drive konto.

1. Select a CV document.

1. Valgt dokument er oploadet og parsed/overført. Informationen er automatisk udfyldt i ansøgningsformularen.
  2. Kandidaten kan derefter tilpasse informationen og besvare yderligere spørgsmål.

Følgende information vil blive automatisk udfyldt såfremt kandidant har oplysningerne i deres CV fil, og de spørgsmål som er inkluderet i ansøgningsformularen eller karriercenter formen:

• Personlige detaljer
    • Fornavn
    • Mellemnavn
    • Efternavn
    • Køn
    • Mail
    • Gentag mail
    • Hjemme nummer
    • Mobil nummer
    • Adresse
    • Postnummer
    • By
  • Arbejdserfarring
    • Periode
    • Arbejdsgiver
    • Position
    • Stillingsbetegnelse
    • Nuværrende stilling
  • Uddannelse
    • Periode
    • Skole/Uddannelsesinstitution
    • Eksamens resultater/Titel
    • Nuværrende uddannelse
  • Sprog
    • Sprog
    • Mundligt niveau
    • Læseniveau
    • Skriveniveau
  • Social Medie Profil URLér
    • LinkedIn
    • Xing
    • Facebook

CV Parsing er i stand til at to parse CV’er i lang række sprog:

• Hollandsk
  • Engelsk
  • Tysk
  • Fransk
  • Spansk
  • Svensk
  • Dansk
  • Polsk
  • Romænsk
  • Italiensk
  • Slovakisk
  • Tjekkisk
  • Russisk
  • Portugisisk
  • Kinesisk
  • Ungarnsk

There are known issues with CV Parsing feature on Internet Explorer 8 (IE8) that will not be addressed, Internet Explorer 8 will no longer be supported by Microsoft beginning January 12, 2016.

Gem ansøgning i karriercentret

Hvis aktiveret, kandidater kan nu gemme deres ansøgning i karriercentret i tilfælde af at de skulle have brug for at færdiggøre det senere.Udseendet kan justeres og opsættes af jeres konsulent til at matche jeres branding.

Gem ansøgning og fortsæt senere.

1. Kandidaten start ansøgningsprocessen og filtrere ind informationen. Kandidaten kan beslutte at fortsætte eller ansøge senere, ved at klikke på "Gem ansøgning og ansøg senere". Gem ansøgning vil nu være tilgængelig på hvert trin af ansøgningsprocessen.

1. I tilfælde af at kandidaten allerede er logget ind på karriersiden i begyndelsen af ansøgningsprocessen, så er ansøgningen gemt. Hvis ikke, så vil han blive bedt om at logge ind eller oprette en ny bruger, og derefter bliver ansøgningen gemt.

1. Kandidat logger på karriercentret for at finde listen af sine gemte ansøgninger.

1. Kandidaten kan administrere listen af gemte ansøgninger. Kandidater kan fortsætte med at benytte en gemt ansøgning. Til hver en tid kan kandidaten gemme hans ansøgning igen.

1. Kandidaten kan slette sine ansøgninger.

Forbedreringer til navigationen ved projektoprettelse

Administratorer og brugere med adgang til at skabe projekter vil nu se ændringerne når de opretter et nyt projekt.

Naviger ved at klikke på trinnet på proceslinjen

Brugere kan navigere til et trin såfremt trinnet normalt er tilgængeligt, ellers vil trinnet stå som inaktivt. Aktive trin afhænger af projektskabelsesprocessen:

• Afdelinger og Kontaktpersoner er kun aktivt såfremt titel og region trinnet er udfyldt.
  • Project klassificering trinnet, Annonce step, Ansøgningsformular step, svarmail trinnene er kun aktive efter Titel og Region samt Afdelinger og kontaktpersoner trinnene er udfyldte.
  • Godkendelse trinnet og Publicering trinnet er kun aktive efter  Titel og Region , Afdelinger og Kontaktpersoner og annonce trinnene er udfyldte.
  • Screening trin, Fællesrangering trin er først aktive, når Titet og Region, Afdelinger og Kontaktpersoner og ansøgningsformular trinnene er udfyldte.

Kontaktoprettelse lettere tilgængeligt

På Afdelinger og kontaktperson siden, Tilføj kontakt kassen vil altid vises øverst på siden. Dette vil gøre det nemt for brugere at tilføje kontakter, uden at skulle scrolle op og ned, selvom listen er meget lang og kontakterne bliver nød til at tilføjes til afdelingen længst nede på siden.

Yderligere Ansættelses typer: "Fixed Term Contract"

Ansættelses type - "Fixed Term Contract" er nu tilgængelig som ansættelses type når man publicere en stilling via en hvilket som helst intern kanal. Brugere vil være i stand til at vælge denne type, og give kandidaten den relevante information omkring stillingen.

Kandidateksport API forbedering

Som del af EasyCruit Data Exchange Pack, Kandidateksportmetoden fra Kandidat API  vil nu også indeholde HR classificering - Medarbejder profil spørgsmål. De andre typer af spørgsmål som er allerede tilstede i Kandidateksportmetoden:

• Selvklassificering – Kandidate profil
  • HR klassificering – Kandidate profil
  • Selvklassificering – Medarbejder profil
  • Selvklassificering – Kandidate Ansøgning(tilgængelig i listen af ansøgninger)

Løsninger

Løsningsnummer Sags Nummer Fejlbeskrivelse Løsningsbeskrivelse
EC-623 307520 En nyligt tilføjet kontakt er ikke umiddelbart synlig ved projektoprettelse. Løst
EC-438 288497 Feldt validering tilføjet til "Sidste publiceringsdato" når man publicere til NAV Løst
EC-659 310222

Bekræftigelsesbesked, som ikke indeholder stillingstitel, vises når man sletter en projekt hvis Projekt reference nummer er deaktiveret.