Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.8 Release > EasyCruit 15.8 - Dutch

EasyCruit 15.8 - Dutch

Overzicht

EasyCruit blijft waarde toevoegen aan uw recruitmentprocesssen door middel van het uitbrengen van nieuwe functionaliteiten die de gebruikerservaring nog efficiënter en plezieriger maken. EasyCruit versie 15.8 staat momenteel gepland om geïnstalleerd te worden op Woensdag 19 augustus om 17:30 CEST. Het installeren van de nieuwe release zal ongeveer twee uur in beslag nemen. Gedurende deze periode kan EasyCruit tijdelijk niet beschikbaar zijn. Nieuwe functionaliteiten in versie 15.8:

Functionaliteit Beschikbaarheid

Nieuwe uitstraling voor de EasyCruit login pagina:

• Verbeterde gebruikerservaring
  • Naadloze navigatie met EasyCruit webpagina’s www.easycruit.net

Automatisch beschikbaar voor alle klanten.

Naast dat er nieuwe functionaliteiten zullen worden toegevoegd, is in deze versie ook een aantal problemen opgelost. De details hiervan staan onderaan deze pagina.

EasyCruit Performance update

In aansluiting op de werkzaamheden die in April en Mei op het EasyCruit platform zijn uitgevoerd, verheugt het ons te kunnen bevestigen dat EasyCruit op alle aspecten van  het gebruik wederom een zeer hoog prestatieniveau bereikt. Dit echter, met uitzondering van de zoekmachine die – weliswaar met verminderde frequentie – zo nu en dan traag is met het tonen van zoekresultaten. Om dit specifieke probleem aan te kunnen pakken, heeft het EasyCruit team een meer diepgaande en ambitieuzere analyse van het platform uitgevoerd. Binnen de komende drie maanden, brengen we een online update van onze databases uit, welke naar verwachting de prestatie van de EasyCruit zoekmachine aanzienlijk zal verbeteren. Daarnaast zetten we de modernisering van onze webservers voort. Ons team richt zich er geheel op, uw gebruikerservaring op een zo hoog mogelijk niveau te houden en is zeer geinteresseerd in uw feedback op deze verbeteringen.

Opgeloste problemen in deze versie

Nummer Klantennummer Beschrijving van het probleem Beschrijving van de oplossing

EC-485

281576

293195

Verstuur test optie niet altijd beschikbaar in de 'Wervingsactie' dropdown.

Opgelost

EC-552

296420

301413

Niet in staat een vacature te verwijderen, wanneer de titel aan het einde een "\" bevat

Last modified
12:36, 4 Aug 2015