Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.7 Release > EasyCruit 15.7 - Norsk

EasyCruit 15.7 - Norsk

Oversikt

EasyCruit fortsetter å levere verdi gjennom nye oppdateringer med nye utvidelser og funksjoner som gjør brukeropplevelsen enklere og mer effektiv. EasyCruit 15.7 er foreløpig planlagt for lansering tirsdag 14. juli klokken 17:30. Arbeidet forventes å ta opp til to timer, og i denne perioden kan EasyCruit være utilgjenglelig. Oppdateringen inneholder:

Funksjon Tilgjengelig for:

Enklere å opprette et nytt prosjekt

• Færre steg
  • Forbedret brukervennlighet i navigasjonen

Alle kunder fra utgivelsesdato.

Integrasjon med analyseverktøy (Ontame og Tamo)

Grafisk fremstilling av ulike kanalers effektivitet, fra antall kandidate som søker pr kilde, til hvilke kanaler som resulterer i ansettelser

Tilgjengelig som del av pakken EasyCruit Analytics.

Kun for kunder som bruker Ontame or Tamo analytics.

Ekstra URL-parameter i søknadslinken for å fange den opprinnelige kilden til kandidatens søknad.

Send søknadslinken til andre utlysningskanaler og spor tilbake som kilde til søknaden

Tilgjengelig for alle kunder. Brukere kan ta i bruk parameteret ved behov.

En rekke løsninger har også blitt tatt med i denne oppdateringen, og du finner flere detaljer om dem lenger ned.

Lettere å opprette prosjekter

Administratorer og brukere som har tilgang til å opprette prosjekter,vil nå oppleve forbedringer i måten prosjekter blir opprettet og endret på.

Opprette nytt prosjekt

1. På toppen av siden kan du nå følge fremdriften steg for steg.
  2. Neste/Forrige-knapper er lagt til på toppen av siden for å navigere mellom sidene uten å måtte skrolle til bunnen.
  3. Antall sider er redusert ved å kompinere mer informasjon på hver side, og det er gjort endringer i rekkefølgen for å gjøre det lettere for brukeren:
    1. Tittel og Fylke kombinerer sidene Rekrutteringsprosjekt og Fylke.
    2. Avdelinger og kontakter kombinerer avdelinger- og kontaktpersoner-sidene.
    3. Prosjektprofil legges til hvis kunden bruker denne funksjonen. tidligere var den kalt Klassifisering - prosjekt profil spørsmål
    4. Annonse kombinerer sidene Annonsemaler og Annonseredigering.
    5. Søknadsskjema forblir slik som den har vært før.
    6. Screening viser stillingsrelaterte spørsmål-siden og Screeningkriteriene.
    7. Samarbeidsrangering er nå et eget steg i opprettelsen av prosjektet.
    8. Responsmailer forblir slik de har vært før
    9. Godkjenning forblir slik den har vært før
    10. Publisering forblir slik den har vært før​

Endre prosjektet

Antall steg for å endre prosjektet er redusert slik at det reflekterer den nye rekkefølgen i opprettelsen av prosjektet.

• Tittel og Fylke er nå på én side.
  • Avdelinger og kontakter er nå på én side.
  • Annonse kombinerer nå annonsemaler og annonseteksten
  • Klassifisering - prosjektspesifikke spørsmål er omdøpt til Prosjektprofil

Avbryt / Lagre-knappene er lagt til på toppen av sidene slik at man slipper å skrolle til bunnen av siden for å bruke dem.

Integrasjon med verktøy for kildeanalyse

EasyCruit har nye integrasjoner med partnerne Ontame og Tamo som leverer analyseverktøy. Informasjon om hvor kandidatene kommer fra samles gjennom søknadsskjemaet kombinert med kandidatens statusinformasjon i analyseverktøyet.​

Ekstra URL-parameter i søknadslinkene

Brukere kan legge til en ny parameter i søknadslinken kalt "source" (kilde). Brukere kan så sende den endrede søknadslinken til eksterne jobkanaler.

Parameterverdien source vil bli satt opp som kilden(publiseringskanalen) til kandidatenes søknader. Klikk her for liste over tilgjengelige publiseringskanaler  som kan brukes i source parameteret. Hvis dere har behov for å legge til flere kildekanaler, ta kontakt med Customer Success Teamet.

Source parameteret er tilgjengelig for søknadslinker til prosjekter som er publisert til en karriereside eller ekstern publiseringskanal.

For eksempel, i søkelinken under kand u legge til "&source=linkedin" før du deler annonsen på LinkedIn. Kandidaten som søker via den utvidede  linken vil få kilden i EasyCruit definert som LinkedIn.

Source parameteret kan også bli lagt til annonselenken, og vil dermed automatisk bli lagt til når kandidaten trykker på søkeknappen. Hvis du ønsker å bruke denne funksjonen, ta kontakt med Customer Success Teamet.

Et annet eksempel er fro en  annonse som er publisert på en hjemmeside. Hvis du ønsker å legge ut en banner eller kampanje på hjemmesiden Altinget.dk, legger du til "&source=altinget". Du kan så bruke denne utvidede linken i kampanjen på hjemmesiden Altinget.dk. Kandidater som søker via annonsen vil få kilden satt til "Altinget.dk" i EasyCruit

source_paramter_in_job_description_URL.jpg.

Løsninger

Bug Saksnummer Feilbeskrivelse Løsning

EC-533

297853

Jobber kommer ikke på separate linjer i jobbagentens e-postvarslinger.

Løst

EC-487

294242

Hvis en avdeling er valgt før man går inn og ser på testresultater fra cut-e, blir ingen kandidater listet. Løst

EC-553

301164

Omvisningsboblen for "Søk" peker ikke på søkemodulen.

Løst

EC-449

291780

Standard profilbilde (hvis kandidaten ikke har lastet opp bilde) vises ikke korrekt.

Løst

EC-541

Når man sender ut en intervjuinvitasjon til en kandidat, mottar valgte rekrutterere en varsling angående intervjuet.

Denne e-posten inneholder en dato med et punktum. På mange språk er dette punktumet ikke nødvendig.

Eksempel: (engelsk)

17. May 2015

Nå kun for:

Bokmål
Dansk
Estisk

Islandsk

Latvisk

Nynorsk

Polsk
Tsjekkisk
Tysk (og sveitsisk tysk)

Ungarsk

EC-532

Følgende e-poster kunne ikke endres i HTML:

• Invitasjon til Service-F
  • SHL testinvitasjon
  • cut-e testinvitasjon
  • Invitasjon til Matrigma
  • Invitasjon til Mint
  • Varsel til ikke-oppdaterte kandidater
  • Ventende videre handling rapport
  • Samarbeidsrangering
  • Godkjenning av prosjekt
  • Varsel om utløp av prosjekt
  • Kontrakt
  • Portable CV
  • Søknad mottatt
  • Søknad avslag
  • Start publisering
  • Stopp publisering

E-postene kan nå endres i HTML-format for kunder som bruker denne funksjonen.

Last modified
07:55, 30 Jul 2015

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)
(not set)
(not set)

Visma EasyCruit Support

The Community allows you to log support cases (issues) and monitor their status. If you do not have accesss to the Community, please contact your administrator or EasyCruit Support