Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.7 Release > EasyCruit 15.7 - Dutch

EasyCruit 15.7 - Dutch

Overzicht

EasyCruit blijft waarde toevoegen aan uw recruitmentprocesssen door middel van het uitbrengen van nieuwe functionaliteiten die de gebruikerservaring nog efficiënter en plezieriger maken. EasyCruit versie 15.7 staat momenteel gepland om geïnstalleerd te worden op Dinsdag 14 juli om 17:30 CEST. Het installeren van de nieuwe release zal ongeveer twee uur in beslag nemen. Gedurende deze periode kan EasyCruit tijdelijk niet beschikbaar zijn. Nieuwe functionaliteiten in versie 15.7:

Functionaliteit Beschikbaarheid

Eenvoudiger aanmaken van vacatures.

• Gereduceerd aantal stappen
  • Verbeterd gebruiksgemak in de navigatie

Automatisch beschikbaar voor alle klanten.

Integratie met sourcing analytics tools (Ontame en Tamo).

Biedt een grafische visualisatie van de prestaties van de wervingskanalen. Van het aantal kandidaten per kanaal tot welke kanalen het best resulteren in aanwervingen.

Beschikbaar als onderdeel van het  EasyCruit Analytics Pack.

Gebruik van Ontame of Tamo is vereist. Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie.

Additionele URL parameter in de sollicitatie URL om de originele bron te kunnen achterhalen van de kandidaatsollicitatie

• Stuur de sollicitatie URL naar andere wervingskanalen om deze als de wervingsbron te traceren.
Beschikbaar voor alle klanten. Systeem admins kunnen deze parameter gebruiken indien nodig.

Naast nieuwe functionaliteiten zijn er ook een aantal problemen opgelost in deze nieuwe versie. De details hiervan staan onderaan deze pagina.

Eenvoudiger aanmaken van vacatures

Systeem admins en gebruikers met toegang tot het aanmaken van vacatures zullen deze verbetering direct zijn bij het aanmaken van een nieuwe vacature of tijdens het bewerken van een reeds bestaande vacature.

Vacature aanmaken

1. Bovenaan de pagina staat een voortgangsbalk welke de diverse stappen toont en vooruitgang in het aanmaken van een vacature.
  2. Volgende / vorige knoppen zijn toegevoegd aan de bovenkant van iedere pagina waardoor het navigeren tussen de diverse stappen eenvoudiger is zonder telkens naar beneden te hoeven scrollen.
  3. Het aantal stappen is gereduceerd door meer informatie op één pagina te combineren en de volgorde van de stappen aan te passes waardoor het gebruik eenvoudiger wordt:
    1. Titel, land & regio zijn gecombineerd in één stap
    2. Afdeling en Contactpersonen zijn gecombineerd in één stap
    3. Project profiel is toegevoegd indien de klant dit gebruikt. Voorheen was dit 'Classificatie - Project profiel vragen'
    4. Vacature advertentie combineert de Vacancy templates en de Vacature advertentie in één stap
    5. Sollicitatieformulier blijft ongewijzigd
    6. Screening combineert Extra (screening) vragen (ad-hoc handmatig toevoegen) en Extra (screening) vragen (reeds gedefiniëerde vragen met score of juist/foutief antwoord) in één stap
    7. Groepsbeoordeling maakt nu onderdeel uit van het aanmaakproces
    8. E-mails blijft ongewijzigd
    9. Goedkeuring vacature blijft ongewijzigd
    10. Plaatsing van de vacature blijft ongewijzigd

Vacature bewerken

Het aantal stappen is gereduceerd en is gelijk aan de volgorde bij het aanmaken van een nieuwe vacature:

• Titel en Land & Regio staan op één pagina
  • Afdeling en Contactpersonen staan op één pagina
  • Vacature advertentie (combinatie van Vacancy templates en de Vacature advertentie) staan op één stap
  • Project profiel was voorheen  'Classificatie - Project profiel vragen'

Annuleren / Opslaan zijn toegevoegd aan de bovenkant van iedere pagina waardoor het navigeren tussen de diverse stappen eenvoudiger is zonder telkens naar beneden te hoeven scrollen.

Integratie met sourcing analytics tools

EasyCruit biedt additionele integratie partners Ontame en Tamo als sourcing analytics aanbieders.

De informatie van de wervingskanalen wordt verzameld in het sollicitatieformulier en wordt gecombineerd met de kandidaatstatus informatie in de sourcing analytic tool.

Additionele URL parameter in de sollicitatie URL

Gebruikers kunnen een parameter (genaamd 'Source') toevoegen aan de sollicitatie URL. Gebruikers kunnen deze aangepaste URL op externe wervingskanalen plaatsen .

Deze source parameter wordt getoond als waarde in de kolom 'Wervingskanaal' in het kandidaatprofiel.

Klik hier voor de lijst van wervingskanalen welke beschikbaar zijn als source parameter. Indien het wervingskanaal wat u nodig heeft niet in de lijst staat, neemt u dan contact op met het Customer Success Team.

De source parameter is beschikbaar voor de sollicitatie URL voor de vacature die is gepuibliceerd op de website of extern kanaal.

Voorbeeld 1: bij de onderstaande sollicitatie URL is de source parameter "&source=linkedin" toegevoegd alvorens de vacature op LinkedIn te publiceren. De kandidaat die solliciteer via deze aangepaste sollicitatie URL krijgt automatisch LinkedIn als Wervingskanaal.

De source parameter kan ook worden toegevoegd aan de vacature URL (vacaturedetailspagina) en wordt dan automatisch toegevoegd aan de sollicitatie URL zodra de kandidaat op 'Solliciteer nu' klikt. Als u deze functie wilt gebruiken, neemt u dan contact op met het Customer Success Team.

Voorbeeld 2: voor een vacature die op uw website staat wilt u een banner campagne of een andere campagne op de website van Altinget.dk.

Voeg de source parameter "&source=altinget" toe aan de vacature URL, gebruik deze aangepaste URL voor de campagne op de Altinget.dk website. Alle kandidaten en die solliciteren via deze aangepaste URL krijgen automatisch "Altinget.dk" als wervingskanaal.

source_paramter_in_job_description_URL.jpg.

Opgeloste problemen in deze versie

Nummer Klantennummer Beschrijving van het probleem Beschrijving van de oplossing

EC-533

297853

Job elert e-mail toont passende vacatures niet op een aparte regel.

Opgelost

EC-487

294242

Als een afdeling is geselecteerd voordat cut-e testresultaten wroden bekeken wordt de kandidatenlijst niet getoond

Opgelost

EC-553

301164

'Tutorial voor nieuwe gebruikers' tekstballon voor 'zoeken' is niet correct uitgelijnd.

Opgelost

EC-449

291780

Standaard profielfoto wordt niet correct weergegeven als de kandidaat geen foto heeft geüpload.

Opgelost

EC-541

Bij het versturen van een uitnodiging voor een interview is het mogelijk om een herinnering te configureren. Deze email bevat en punt achter de datum (bv 17. mei 2015). Deze punt is niet gebruikelijk voor de meeste talen.

Punt wordt nu alleen gebruikt voor de volgende talen:

Tsjechisch
Deens
Estlands
Duits
Hongaars
IJslands
Lets
Nieuw Noors
Noors
Pools
Zwitsers (Duits)

EC-532

Voor de volgende e-mails was het niet mogelijk om deze middels HTML te bewerken

• Uitnodiging Service-F
  • SHL assessment uitnodiging
  • cut-e assessment uitnodiging
  • Uitnodiging voor Matrigma test
  • Uitnodiging voor MINT
  • Bericht niet-geupdate kandidaten
  • Rapport kandidatenstatus
  • Groepsbeoordeling
  • Goedkeuring vacature
  • Waarschuwing bij vervallen vacature
  • Arbeidsovereenkomst e-mail
  • Portable CV
  • Sollicitatie ontvangen brief
  • Handmatige afwijziging brief
  • Start publicatie e-mail
  • Stop publicatie e-mail

E-mails zijn nu bewerkbaar in HTML indien de funcationaliteit voor deze klant is geactiveerd.

Last modified
07:54, 30 Jul 2015