Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.7 Release > EasyCruit 15.7 - Danish

EasyCruit 15.7 - Danish

Oversigt

EasyCruit fortsætter med at blive bedre og bedre for vores kunder igennem nye features der gør brugeroplevelsen mere effektiv og fornøjelig. EasyCruit 15.7 er sat til blive lanceret tirsdag d. 14 juli klokken 17:30 CEST og dette vil forventes at tage op imod 2 timer. I denne tidsperiode kan EasyCruit være utilgængelig. Features inkluderet i denne release 15.7  omfatter følgende:

Feature Tilgængelighed

Nemmere projektoprettelse

• Reduceret antal af trin
  • Forbedret navigering imellem trin

Tilgængeligt for alle kunder efter release.

Integration med publiceringsanalysevækrtøjer (Ontame og Tamo)

Grafisk visualisering af ydelsesevne for opsatte publiceringskanaler, baseret på antal af ansøgninger fra de forskellige kanaler, samt oversigt over hvilke resultere i ansættelser.

Tilgængelig som del af EasyCruit Analytics Pack.

Kræver at kunde benytter Ontame eller Tamo analytics.

Yderligere URL parametre i ansøgnings URL til at fange oprindelsespunkt for kandidatens ansøgning

• Send ansøgnings URL til andre publiceringkanal og dette vil kunne spores som ansøgningens oprindelse.

Tilgængelig for alle kunder. Brugere kan benytte denne nye parameter når som helst.

En række løsninger er også inkluderet i denne release, og detaljer kan ses nedenfor.

Nemmere projektoprettelse

Administratorer og brugere som har adgang til at skabe projekter vil nu begge komme til at opleve den forbedrede projektskabelse. Dette gælder både for nye og gamle projekter.

Skab projekt

1. Når man er i gang med at skabe et nyt projekt, vil man nu kunne se øverst en processlinje for hvilket trin man er på for skabelsesprocessen samt hvor mange trin er tilbage.
  2. Næste/tilbage knapper tilføjet i toppen af siden for at gøre det hurtigere at navigere, og man behøver således ikke at scrolle helt ned i bunden af siden.
  3. Antallet af trin er reduceret ved at kombinere mere information på hver side, og trinnene er blevet sorteret for gøre det nemmere for den enkelt bruger:
    1. Titel og Region er kombination af Titel og Regionstrinnene
    2. Afdelinger og kontakter er som før en kombination af Afdelingstrinnet og Kontaktpersonstrinnet, men vist på samme side
    3. "Status på projektet" trinnet vil nu også indgå som del af skabelsesprocessen
    4. Annoncetrinnet indeholder nu også annonceskabelontrinnet på samme side.
    5. Trinnet for Ansøgningsformulare forbliver den samme
    6. Screeningtrinnet viser nu også Yderligere Spørgsmål og Screening Kriterier på samme side
    7. Fællesrangering er nu også med i skabelsesprocessen
    8. Svarmail og Alarmer forbliver det samme
    9. Godkendelse forbliver det samme
    10. Publicering forbliver det samme

Ændre Projekt

Antallet af trin er reduceret til reflektere rækkefølgen af trin fra projektoprettelsen:

• Titel and Region er nu på samme side
  • Afdelinger og kontaktpersonerer nu på samme side
  • Annonce kombinere Annonceskabelonsiden ogAnnoncesiden
  • "Status på projektet" spørgsmål vil blive kaldt Project Profil i stedet.

Afbryd / Gem knapper vil blive lagt til i toppen af siderne for at gøre navigationen nemmere uden man behøver scrolle ned.

Integration med Analyseværktøj for Publicering

EasyCruit har yderligere integrationspartnere med Ontame og Tamo som udbydere.

Publiceringsinformation for kandidater indsamles igennem ansøgningsformularene og kombineres med kandidatens status i analyseværktøjet.

Ontame.png\

Yderligere URL parametre i URL for ansøgningsformular

Brugere vil nu være i stand til at tilføje ansøgnings-URL'en en parameter kaldet "source/kilde". Brugere kan da sende den ændrede ansøgnings-URL til de eksterne publiceringskanaler.

Kildeparametren vil blive sat som ansøgningskilden for den ansøger som søger via dette link.

Klik her for listen af publiceringskanaler der har en kildeparameter tilgængelig. I tilfælde af at publiceringskanalen ikke er på listen, så kontakt venligst vores Customer Success Team.

Kildeparametren kan indsættes i ansøgnings-URL'en både for projekter publiceret til interne og/eller eksterne publiceringskanaler.

For eksempel, for nedenståede ansøgnings-URL, tilføj kildeparametren "&source=linkedin" før du deler den med LinkedIn. Kandidater som ansøger via det nye link vil da have ansøgningskilde sat til LinkedIn.

Kildeparametret kan også blive tilføjet til projektets annonce-URL og vil følge med når kandidaten så klikker på "send ansøgning" knappen. Hvis du ønsker at bruge denne funktion, så kontakt venligst vores Customer Success Team.

Som eksempel, I har en stilling publiceret til jeres egen hjemmeside, og I vil gerne have en bannerkampagne på Altinget.dk. Tilføj til annonce-URL'en "&source=altinget", og derefter benyt denne nye annonce-URL for din kampagne på Altinget.dk. Kandidaten som ansøger stillingen via dette link vil have deres ansøgningskilde sat til "Altinget.dk".

source_paramter_in_job_description_URL.jpg.

Løsninger

Løsningsnummer Sagsnummer Fejlbeskrivelse Løsningsbeskrivelse

EC-533

297853

Job Agent mail viser ikke matchende job på forskellige linjer

Løst

EC-487

294242

Hvis en afdeling er valgt før man viser resultaterne for en cut-e eksamen, så vil listen af kandidater ikke vises

Løst

EC-553

301164

Introduktionstaleboblen for ‘søg’ var ikke placeret ud for søgefeltet.

Løst

EC-449

291780

Standard profilbillede bliver ikke vist korrekt hvis der ikke er et kandidatfoto uploadet

Løst

EC-541

Når du udsender en samtale invitation til en kandidat, så vil de valgte rekruttøre også modtage en notifikation vedrørende interviewet.

Denne mail indeholder et punktum efter datoen som vist her:

17. maj 2015

Dette punktum er ikke nødvendigt for de fleste andre sprog

Punktum beholdes for følgende sprog på nuværrende tidspunkt:

Dansk

Tjekkisk

Estisk

Tysk

Ungarnsk

Islandsk

Lettisk

Nynorsk

Norsk

Polsk

Schweizisk(Tysk)

EC-532

Følgende mails var ikke redigebare for HTML

• Invitation til Service-F
  • Invitation til SHL vurdering
  • Invitation til cut-e vurdering
  • - // - Matrigma vurdering
  • - // - MINT vurdering
  • Notifikation for ikke-opdaterede kandidater
  • Alarm
  • Fælles rangering
  • Godkendelse af annonce
  • Påmindelse om udløbende projekt
  • Kontrakt e-mail
  • Portabelt CV
  • Modtaget ansøgning brev
  • Afslag på ansøgning brev
  • Start annoncering hos udbyder
  • Stop annoncering hos udbyder

Mails er nu kun redigerbare hvis kunden har HTML mails

Last modified
07:54, 30 Jul 2015