Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.5 Release > EasyCruit versjon 15.5 - Norge

EasyCruit versjon 15.5 - Norge

Innledning

EasyCruit fortsetter å levere verdi gjennom nye oppdateringer med nye utvidelser og funksjoner som gjør brukeropplevelsen enklere og mer effektiv. EasyCruit 15.5 er planlagt for lansering 27. mai klokken 17:30. Arbeidet forventes å ta opp til to timer, og i denne perioden kan EasyCruit være utilgjenglelig. Oppdatering 15.5 inneholder:

Funksjon

Tilgjengelighet

Guidet omvisning for nye brukere

• Nye brukere kan lærer hvordan de kan navigere rundt i systemet
  • Sparer administratorene tid på opplæring av nye brukere
  • Linker til gjør-det-selv videoer

Tilgjengelig for alle brukere

Endre kandidatprofil og CV

Tilgjengelig for alle kunder. Administratorer kan gi brukere tilgang til å gjøre dette under innstillinger > brukere > tilgangskontroll

Ekstra flettefelt er nå tilgjengelig for stoppmeldinger i publiseringskanaler.

E-postene som sendes når man spør en publiseringskanal om å fjerne en annonsert utlysning sendte tidligere bare annonsetittel. Dette kunne føre til misforståelser hvis flere enn én stilling hadde samme tittel.

E-postmalen i EasyCruit støtter nå følgende flettefelt:

{reference-number}

{application-link}

{employer-about}

{advertisement-heading}

{advertisement-title}

{advertisement-body}

Tilgjengelig for alle kunder. For ta i bruk de nye flettefeltene må en administrator gå inn og endre e-postmalen.

Integrasjon for distribusjonskanalen multiposting, som gir mulighet til å publisere til mer enn 350 forskjellige jobb-sider i tillegg til 350 skole- og universitets-sider over hele verden.

Kan kjøpes.

Intervjupåminnelser via e-post

Tilgjengelig for alle kunder. Funksjonen settes som standard til inaktiv. Administratorer kan konfigurere standardteksten etter behov.

Intervjupåminnelser via SMS

Tilgjengelig for kunder som allerede har SMS-funksjonen. Funksjonen er også en del av pakken «Advanced Selection and Contract Pack». SMS-kostnader påløper i tillegg.

Oppdateringen inneholder også en rekke løsninger. Løsningene listes opp nederst i dokumentet.

Endre kandidatprofil og CV

Administratorer og de med spesifikk tilgang til å endre kandidatens CV-profil , vil nå se en knapp som heter «Endre CV» på kandidatens profil. Ved å klikke på denne får brukeren tilgang til å endre feltene i kandidatens CV, inkludert personlige detaljer, arbeidserfaring, utdanning, kurs, følgebrev og filvedlegg.

ACL editCV.png

Multipostingintegrasjon

EasyCruit har en integrasjonspartner som gjør det mulig for kunder å publisere jobber til mer enn 350 kanaler på verdensbasis, pluss mer enn 350 jobbsider hos skoler og universiteter rundt om i verden. Integrasjonen gjør det raskere og lettere å publisere jobber til flere kanaler samtidig, i tre enkle steg!

1. Steg 1: Velg kanalene du ønsker å publisere til (gjennom implementeringen vil du kunne velge hvilke kanaler som skal gjøres tilgjengelige, og hvilke innloggingsdetaljer som gjelder for hver enkelt kanal).
  2. Steg 2: Velg dato og språk for publiseringen.
  3. Steg 3: Fyll inn annen spesifikk informasjon som er påkrevd av de forskjellige jobbsidene.

Intervjupåminnelser

Intervjupåminnelser kan konfigureres under disse fire forskjellige response-postene:

• Samtale/Telefonintervju
  • Første intervju
  • Andre intervju
  • Tredje intervju

Konfigurere standardmaler for intervjupåminnelse

For å konfigurerer ordlyden og innstillingene i standardmalen for intervjupåminnelse:

1. Klikk på innstillinger fra toppmenyen
  2. Klikk på Response-poster
  3. Endre en av de fire intervjumalene du ønsker å konfigurere en påminnelse for.
  4. Velg et av følgende valg for påminnelsen:
    • Ingen påminnelse – ingen påminnelse vil bli sendt
    • Send påminnelse i e-post – en e-postpåminnelse vil bli sendt
    • Send påminnelse med SMS – en tekstmelling vil bli sendt hvis brukeren som har laget intervjuet har tilgang til SMS.
    • Send både e-post og SMS-påminnelse – både SMS og e-post vil bli sendt

Interview Reminder.PNG
  5. Velg antall dager før intervjuet som påminnelsen skal bli sendt.
    • 1,2,3,5 eller 7 dager

Påminnelser sendes ut rundt klokken 9 norsk tid i forkant av et intervju.

Dager beregnes på ukedager og i helger – hvis et intervju er planlagt på mandag, og påminnelsen er satt til 2 dager, vil derfor påminnelsen bli sendt lørdag klkken 09.

Ingen påminnelse kan bli sendt hvis det er færre dager igjen til intervjuet enn det som er konfigurert for påminnelsen.

1. Skriv inn Tittel for påminnelsese-posten (hvis du har valgt å sende en e-postpåminnelse)
  2. Skriv inn Innhold for påminnelsese-posten (hvis du har valgt å sende en e-postpåminnelse)
  3. Skriv inn Signatur for påminnelsese-posten (hvis du har valgt å sende en e-postpåminnelse)
  4. Skriv inn Innhold for påminnelses-SMSen (hvis du har valgt å sende en SMS-påminnelse)

Det er et maksimalt antall tegn som kan sendes i SMS-påminnelser. Hvis du bruker flettefelt (krølleparanteser) må du ta med i beregningen at flettefeltet vil bli erstattet med den aktuelle teksten som ligger i systemet, og dermed inneholde flere tegn.

1. Klikk Lagre

Sende intervjupåminnelser

Intervjupåmnnelser settes opp på samme side som du sender intervjuinvitasjon til en kandidat.

1. Gå til rekrutteringsoversikten
  2. Velg tittelen på det prosjektet du ønsker å planlegge et intervju for å se søknadshåndteringssiden.
  3. Fra Oversikt-delen, velg Alle søknader for å vise en liste over søkere.
  4. Kryss av for valgte søker, og i listen Velg videre fremdrift nederst velger du Inviter til Interview og trykk Utfør.
    Illustrasjonsbilde: Påminnelsesknappen i videre framdriftsmenyen
  5. Velg type intervju, rekrutterere som skal delta på intervjuet, dato, tid og varighet og klikk neste.
  6. Se over informasjonen fra intervjuinvitasjonen, inkludert Fra-adresse, Tittel og innhold.

Hvis du ikke ønsker å sende kandidaten en invitasjon til intervjuet, men bare en påminnelse, setter du invitasjon til Ingen e-post.

1. Velg ett av valgene for påminnelser:
    • Ingen påminnelse – ingen påminnelse vil bli sendt
    • Send påminnelse i e-post – en e-postpåminnelse vil bli sendt
    • Send påminnelse med SMS – en tekstmelling vil bli sendt hvis brukeren som har laget intervjuet har tilgang til SMS.
    • Send både e-post og SMS-påminnelse – både SMS og e-post vil bli sendt
      Interview Reminder.PNG
  2. Velg antall dager før intervjuet som påminnelsen skal bli sendt.
    • 1,2,3,5 eller 7 dager

Påminnelser sendes ut rundt klokken 9 norsk tid i forkant av et intervju.

Dager beregnes på ukedager og i helger – hvis et intervju er planlagt på mandag, og påminnelsen er satt til 2 dager, vil derfor påminnelsen bli sendt lørdag klkken 09.

Ingen påminnelse kan bli sendt hvis det er færre dager igjen til intervjuet enn det som er konfigurert for påminnelsen.

1. Skriv inn Tittel for påminnelsese-posten (hvis du har valgt å sende en e-postpåminnelse)
  2. Skriv inn Innhold for påminnelsese-posten (hvis du har valgt å sende en e-postpåminnelse)
  3. Skriv inn Signatur for påminnelsese-posten (hvis du har valgt å sende en e-postpåminnelse)
  4. Skriv inn Innhold for påminnelses-SMSen (hvis du har valgt å sende en SMS-påminnelse)

Det er et maksimalt antall tegn som kan sendes i SMS-påminnelser. Hvis du bruker flettefelt (krølleparanteser) må du ta med i beregningen at flettefeltet vil bli erstattet med den aktuelle teksten som ligger i systemet, og dermed inneholde flere tegn.

1. Klikk Send.

En advarsel vil komme opp hvis du forsøker å sende en SMS-påminnelse til en kandidat hvor det ikke er registrert noe telefonnummer.

Løsninger

Løsningsnummer

Saksnummer

Problem

Løsning

EC-490

295536

Cut-e var stavet med stor forbokstav.

Løst

EC-468

281778

Formattering av bokser og knapper for spørsmål som ikke var standard, trenger et innlagt opphold i det responsive søknadsskjemaet.

Løst

EC-484

Noen SHL-testresultater ble ikke mottatt i EasyCruit

EasyCruit sender nå respons tilbake til SHL for å bekrefte at resultatet har blitt mottatt.

EC-455

292232

Datoformatet i en intervjuinvitasjon inkkluderte en a som på mange språk ikke er nødvendig.

Løst

Last modified
12:13, 22 May 2015

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)
(not set)
(not set)

Visma EasyCruit Support

The Community allows you to log support cases (issues) and monitor their status. If you do not have accesss to the Community, please contact your administrator or EasyCruit Support