Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.5 Release > EasyCruit 15.5 - Svenska

EasyCruit 15.5 - Svenska

översikt

EasyCruit fortsätter att leverera kundnytta genom sina nya versioner, vilket ger funktioner som gör användarupplevelsen mer effektiv och roligare. EasyCruit 15.5 är för närvarande planerad att släppas 27 maj kl 17:30 CEST och kommer att pågå i upp till två timmar. Under denna tid kan det finnas en viss avsaknad av EasyCruit tjänsten. Funktioner som ingår i 15,5 versionen innehåller.

Funktion

Tillgänglighet

Guidad tur för nya användare

• Nya användare förstår var och hur man navigerar i hela EasyCruit

• Sparar Administratörer tid att träna nya användare

• Länkar till instruktionsvideor

Tutorial FR.PNG

Tillgänglig för alla användare

Redigera kandidatprofil och CV

Tillgänglig för alla kunder. Administratörer har behörighet att redigera kandidater. Andra användare kan beviljas tillstånd av sin administratör.

Ytterligare sammanflätningsfält finns tillgängliga för e-postmallen ”Stoppa publicering”

E-postmeddelandet som skickas när man ber en Job Board att ta bort en annons som tidigare endast tog bort "annons Titeln". Detta kan leda till ett problem där mer än ett jobb publicerades med samma titel.

EasyCruit gör nu följande sammanflätningsfält:

{reference-number}

{application-link}

{employer-about}

{advertisement-heading}

{advertisement-title}

{advertisement-body}

Tillgänglig för alla kunder. E-post mallen kan uppdateras av en administratör för att inkludera sammanflätningsfält:

Integration med multiposting, distribution Jobbagent

Möjlighet att lägga till över 350 jobbsajter plus 350 skol /universitet styrelser i hela världen.

Tillgänglig att köpa.

Intervju Påminnelser - via e-post

Tillgänglig för alla kunder. Som standard kommer påminnelser sättas till "off". Administratörer kan konfigurera standardtexten som krävs.

Intervju Påminnelser - via SMS

Tillgänglig för alla kunder som redan har SMS-funktionen. Alternativt, finns som en del av den avancerade Urvals och Kontrakt Packet. SMS-avgifter tillkommer separat.

Ett antal lösningar ingår också i den här versionen, och detaljer anges nedan.

Redigera kandidatprofil och CV

Administratörer och de med Tillgångskontroll "kan redigera en kandidat profil" aktiverad kommer nu se en knapp som heter "Redigera CV" på den sökandes ansökan och CV sidan. Om du klickar på detta gör det möjligt för användaren att redigera allt i en kandidats CV, inklusive personuppgifter, utbildning och arbetslivserfarenhet, Kurser och kompetens och ladda upp CV och personliga brev.

ACL editCV.png

Multiposting Integrering

EasyCruit har ytterligare en distributionsjobb integrationspartner som gör det möjligt för kunderna att skicka jobb till över 350 kanaler globalt, plus över 350 skola / universitet jobbsajter globalt. Integrationen gör det snabbare och enklare att skicka jobb till ett stort antal kanaler, i 3 enkla steg!

1. Steg 1: Välj de kanaler som du vill lägga till (under genomförande kommer du att välja vilka kanaler bör göras tillgängliga, och vad dina referenser är för varje kanal)
  2. Steg 2: Välj datumintervall för platsannons, tillsammans med språk
  3. Steg 3: Fyll i specifik information varje jobbkanal kräver

Intervju Påminnelser

Intervju påminnelser kan konfigureras för följande fyra svarsbrev :

• Första mötet / telefonintervju
  • Första intervju
  • Andra intervju
  • Tredje intervju

Konfigurera Standard intervju påminnelser Mallar

Om du vill konfigurera standardfrasen och inställningar för Intervju Påminnelse mallar

1. Klicka på Inställningar från den översta menynavigering
  2. Klicka på svarsbrev
  3. Redigera en av de fyra intervju mallar som du vill konfigurera en påminnelse för.
  4. Välj ett av påminnelse alternativen
    • Ingen påminnelse - ingen påminnelse kommer att skickas
    • Skicka e-post påminnelse - en e-påminnelse kommer att skickas
    • Skicka SMS påminnelse - ett SMS påminnelse kommer att skickas om användaren skapar intervjun har tillgång till SMS
    • Skicka SMS + e påminnelse - både ett SMS och e-post kommer att skickas
  5. Välj antal dagar påminnelsen ska skickas före intervjun:
    1. 1, 2, 3,5 eller 7 dagar

Påminnelser skickas cirka 09:00 CET före intervjun.

dagar beräknas på vardagar och helger - därför om en intervju fastställdes till måndag och en påminnelse för 2 dagar före, skulle påminnelsen sändas på lördag kl 09.00.

Ingen påminnelse kan skickas om intervjun är mindre än det antal dagar som är konfigurerade för påminnelsen.

1. Ange Föremål för påminnelsen e-post (om du har valt att skicka ett mail påminnelse)
  2. Ange innehållet i påminnelsen e-post (om du har valt att skicka ett mail påminnelse)
  3. Ange underskrift påminnelsen e-post (om du har valt att skicka ett mail påminnelse)
  4. Ange innehållet i SMS-påminnelse (om du har valt att skicka ett SMS påminnelse)

SMS-påminnelser har ett maximalt antal tecken som kan skickas. Om du använder merge-fält ta hänsyn till att sammanslagningen fältet kommer att ersättas med den faktiska texten och kan innehålla fler tecken.

1. Klicka på Spara.

Sända intervju påminnelser

Intervju påminnelser ställs in från samma sida som du skickar en intervju till en kandidat.

1. Välj aktiva tjänster _ snabblänk för att visa Översikt av aktiva annonser sidan.
  2. Välj titel annonsen som du vill schemalägga intervjuer för att visa ansöknings sidan.
  3. Från Översikten välj Alla ansökanden för att visa en lista över de sökande.
  4. Markera kryssrutan för önskad kandidat, sedan från Vidare åtgärd listan välj Bjud in till Intervju och klicka Utför.
  5. Välj typ av intervju, rekryterares deltagande i intervjun, datum, tid och varaktighet klicka sedan på Nästa.
  6. Granska information för intervju inbjudan inklusive från adress, ämne, innehåll.

Om du inte vill skicka en kandidat en intervju inbjudan, men bara en påminnelse, sätt intervju inbjudan till Inget mail

1. Välj ett av påminnelse alternativen
    • Ingen påminnelse - ingen påminnelse kommer att skickas
    • Skicka e-post påminnelse - en e-påminnelse kommer att skickas
    • Skicka SMS påminnelse - ett SMS påminnelse kommer att skickas om användaren skapar intervjun har tillgång till SMS. Detta val kommer inte att vara synlig för användare som inte har tillgång till SMS.
    • Skicka SMS + e-post påminnelse - både ett SMS och e-post kommer att skickas. Detta val kommer inte att vara synlig för användare som inte har tillgång till SMS.
  2. Välj antal dagar påminnelsen ska skickas före intervjun:
    • 1, 2, 3,5 eller 7 dagar

Påminnelser skickas cirka 09:00 CET före intervjun.

dagar beräknas på vardagar och helger - därför om en intervju fastställdes till måndag och en påminnelse för 2 dagar före, skulle påminnelsen sändas på lördag kl 09.00.

Ingen påminnelse kan skickas om intervjun är mindre än det antal dagar som är konfigurerade för påminnelsen.

1. Ange Föremål för påminnelsen e-post (om du har valt att skicka ett mail påminnelse)
  2.  Ange innehållet i påminnelsen e-post (om du har valt att skicka ett mail påminnelse)
  3.  Ange underskrift påminnelsen e-post (om du har valt att skicka ett mail påminnelse)
  4.  Ange innehållet i SMS-påminnelse (om du har valt att skicka ett SMS påminnelse)

SMS-påminnelser har ett maximalt antal tecken som kan skickas. Om du använder merge-fältet ta hänsyn till att sammanslagningen fältet kommer att ersättas med den faktiska texten och kan innehålla fler tecken.

1. Klicka på Skicka.

En varning visas om du försöker att skicka ett SMS påminnelse till en kandidat som inte har ett mobiltelefon nummer registrerat.

Lösningar

Lösningsnummer

ärendenummer

Problem

Lösning

EC-490

295536

Stavning av cut-e ska inte ha ett stort C

Löst

EC-468

281778

Formatering av kryssrutor och alternativknappar för icke-standardiserade frågor kräver en paus på lyhörd ansökningsblanketten

Löst

EC-484

Vissa SHL testresultat inte tas emot i EasyCruit

EasyCruit sänder nu ett svar tillbaka till SHL för att bekräfta om resultatet har tagits emot.

EC-455

292232

Datumformatet i intervju inbjudan inkluderade en. vilket inte krävs på många spark.

Löst