Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.5 Release > EasyCruit 15.5 - Danish

EasyCruit 15.5 - Danish

Oversigt

EasyCruit fortsætter med at at blive bedre vores kunder igennem nye opdateringer, med flere features der gør brugeroplevelsen mere effektiv og fonøjelig. EasyCruit 15.5 er sat til blive lanceret onsdag d. 27 maj klokken 17:30 CEST og dette vil forventes at tage op imod 2 timer. I denne tidsperiode kan EasyCruit være utilgængeligt. Features inkluderet i denne release 15.5 omfatter følgende:

Feature

Tilgængelighed

Guided tur for nye brugere

• Nye brugere kan se hvor og hvordan de navigere rundt I EasyCruit
  • Sparer adminstratorers tid på at træne nyansatte brugere.
  • Link til how-to videoer

Tutorial FR.PNG

Tilgængeligt for alle brugere.

Ændre kandidatprofil og CV

Tilgængeligt for alle kunder. Administratore har adgang til at ændre kandidater. Andre brugere kan få tildelt adgang af deres administrator.

Yderligere flettefelter tilgængelig for mailskabelon for Stop publiceringskanal.

Mailen som sendes når man beder et jobboard om at fjerne en publiceret stilling tidligere kun indeholdt stillingstitel. Dette var et problem når flere stillinger af same navn var publiceret på same tid.

EasyCruit tillader nu følgende flettefelter:

{reference-number}

{application-link}

{employer-about}

{advertisement-heading}

{advertisement-title}

{advertisement-body}

Tilgængeligt for alle kunder. Mailskabelonen kan ændres af en administrator til at indeholde flettefelterne.

Integration med multi posting, job distributionsværktøj

Mulighed for at publiciere til over 350 job boards over hele verden samt 350 universiteter/uddannelsessteder.

Muligt at tilkøbe.

Interview påmindelser – via mail

Tilgængeligt for alle kunder. Som standard vil påmindelser være deaktiveret. Administratore kan opsætte standard tekst som ønsket.

Interview Påmindelser - via SMS

Tilgængeligt for alle kunder som har SMS feature. Alternativt, som del af Advanced Selection and Contract Pack. SMS gebyrer beregnes seperat.

En del løsninger er også inkluderet i denne release og oplysningerne kan findes til slut i dokumentet.

Ændre kandidatprofil og CV

Administratore har adgang til at ændre kandidater.

Andre brugere kan få tildelt adgang af deres administrator.

ACL editCV.png

Multi Posting Integration

EasyCruit har endnu en integrationspartner for jobdistribution, som gør det muligt at publicere jobs til over 350 kanaler globalt, plus over 350 skoler/ universiteters job board globalt. Denne integration gør det hurtigere og nemmere at publicere job til lang række af kanaler, i 3 simple trin!

1. Trin 1: Vælg de kanaler som du ønsker at publicere til(I selve implementeringen vil du vælge hvilke kanaler som skal være tilgængelige, og lægge til legitimationsoplysninger for hver kanal)
  2. Trin 2: Vælg et tidsinterval for jobpubliceringen, samt opsætning for hvert sprog
  3. Trin 3: Udfyld specifikationer for hvert job board som kræver dette

Interview Påmindelser

Interview påmindelser kan opsættes for følgende 4 svarmails:

• Informationsmøde/ telefon interview
  • 1. samtale
  • 2. samtale
  • 3. samtale

Opsætning af påmindelsesskabelon for standardinterview

For at ændre på standardteksten og indstilling for interview påmindelsesskabeloner

1. Klik på Indstillinger i den øverste menu
  2. Klik på Svarmails
  3. icon_pencil.pngRedigér en af de fire interviewskabeloner som du gerne vil have en påmindelse for.
  4. Vælg en af følgende påmindelses muligheder
    • Ingen påmindelse - Ingen påmindelse vil blive sendt
    • Send email påmindelse - en email påmindelse vil blive sendt
    • Send SMS Påmindelse - en SMS påmindelse vil blive sendt hvis brugeren som skaber interviewet har adgang til SMS
    • Send SMS + email påmindelse - både en SMS and mail vil blive sendt

Interview Reminder.PNG

1. Vælg hvor mange dage før interviewet at en påmindelse skal blive sendt:
    • 1, 2, 3,5 eller 7 dage

Påmindelse vil blive sendt omkring 09:00 CET før interviewet.

Dage er baseret på alle ugens dage også lørdag og søndag – derfor hvis et interviewinvitation blev sendt for mandag, og en påmindelse 2 dage før, påmindelsen vil da blive lørdag klokken 09:00.

Ingen påmindelse kan blive udsendt for interviewet hvis der er mindre tid tilbage end det valgte antal dage inden interviewet.

1. Giv påmindelsemailen et Emne (hvis du har valgt at sende en mailpåmindelse)
  2. Udfyld  Indholdet for påmindelsesmailen(hvis du har valgt at sende en mailpåmindelse)
  3. Udfyld Signaturfeltet for påmindelsesmailen(hvis du har valgt at sende en mailpåmindelse)
  4. Udfyld  Indholdet for påmindelses-SMSen(hvis du har valgt at sende en SMS påmindelse)

SMS påmindelser har et maksimum for antal af symboler der kan benyttes. Hvis du benytter flettefelter så hver venligst opmærksom på at flettefelterne vil blive udskiftet med tilsvarende tekst som kan indeholde flere symboler.

1. Klik Gem.

Udsende interviewpåmindelser

Interview påmindelser bliver sat op på samme side du sender et interview til en kandidat.

1. Gå til Rekrutteringsoversigten.
  2. Klik på Navnet for projektet som du gerne vil udsende interview invitationer for. Du vil da stå på siden for Ansøgningshåndtering.
  3. Fra Oversigtssektionen, vælg Alle Ansøgninger for at vise en liste af ansøgere.
  4. Afkryds kasserne for de kandidater du vil behandle, derefter fra listen for Videre behandling vælg Inviter til samtale og klik Udfør.

Interviewing Applicants (1).png

1. Vælg den Type af samtale, Medvirkende rekruttør(er, Dato, Klokkeslæt  og klik da Næste.
  2. Gennemse venligst informationen for the samtaleinvitationen dette indkludere  Afsender, Emne, Indhold.

Hvis du ikke har lyst til at sende kandidaten en samtale invitation, men blot en påmindelse, så sæt samtale invitationen til Ingen mail

1. Vælg et af følgende påmindelsesvalg
    • Ingen Påmindelse – Ingen påmindelse vil blive sendt
    • Send mailpåmindelse – en mailpåmindelse vil blive sendt
    • Send SMSpåmindelse - en SMSpåmindelse vil blive sendt hvis brugeren der skaber interviewet adgang til SMS. Dette valg vil ikke være synligt til brugere som ikke har adgang til SMSThis.
    • Send SMS + mailpåmindelse - både en SMS og mail vil blive sendt. Denne valgmulighed vil ikke være tilgængelig for brugere som ikke har adgang til SMS.

Interview Reminder.PNG

1. Vælg antal af dage påmindelsen skal sendes inden samtalen:
    • 1, 2, 3,5 eller 7 dage

Påmindelser er sendt omkring klokken 09:00 CET på den dag som er “x” dage inden samtalen.

Antal af dage inkludere både hverdage og weekender - derfor hvis samtalen var sat til mandag, og påmindelsen 2 dage inden, så vil påmindelsen blive sendt lørdag klokken 09:00.

Ingen påmindelse vil blive sendt hvis samtalen er tættere på end antallet af dage inden valgt for påmindelsen.

1. Udfyld Emnefelt for påmindelsesmailen (hvis du har valgt at sende en påmindelsesmail)
  2. Udfyld Indholdet for påmindelsesmailen (hvis du har valgt at sende en påmindelsesmail)
  3. Udfyld Signaturfeltet for påmindelsesmailen (hvis du har valgt at sende en påmindelsesmail)
  4. Udfyld indholdet for påmindelsesSMSen (hvis du har valgt at sende en påmindelsesSMS)

PåmindelsesSMSer har et maximalt antal tegn som kan blive sendt. Hvis du bruger flettefelter hver venligst opmærksom på af flettefelter vil udskiftes med tekst som kan indeholde flere tegn.

1. Klik Send.

En advarsel vil komme frem hvis du prøver at sende en SMS til en kandidat som ikke har opgivet et mobilnummer..

Løsninger

Løsningsnummer

Sags Nummer

Fejlbeskrivelse

Løsningsbeskrivelse

EC-490

295536

cut-e staves uden stort C

Løst

EC-468

281778

Ændring af checkboxe og radio buttons for brugerdefinerede spørgsmål som kræver et linjeskift på den responsive ansøgningsformular.

Løst

EC-484

Nogle SHL testresultater blev ikke vist som modtaget af EasyCruit

EasyCruit sender nu en respons tilbage til SHL for at bekræfte om scoren er modtaget.