Home > Release information > Previous Releases > EasyCruit 15.11 Release > EasyCruit 15.11 Release - Danish

EasyCruit 15.11 Release - Danish

Oversigt

EasyCruit fortsætter med at at blive bedre for vores kunder igennem nye opdateringer, med flere features der gør brugeroplevelsen mere effektiv og fornøjelig. EasyCruit 15.11 er sat til blive lanceret onsdag 16. December klokken 17:30 CET, og dette vil forventes at tage op imod 3 timer. I denne tidsperiode kan EasyCruit være utilgængeligt. Features inkluderet i denne release omfatter følgende:

Feature Tilgængelighed

Jobdistrubution forbedret

• Publicer med forskellige brands på samme kanal
  • Publicere til relevante kanaler for hver af jeres organisationer
  • Spar tid ved at publicere et projekt koblet til forskellige afdelinger på en gang
  • Optimise job distribution by posting to groups of channels using different start dates
  • Vi har optimeret jobdistribution og du kan nu benytte forskellige startdatoer ved at publicere til grupper af kanaler
  • Posting status information for each channel
  • Publiceringsstatus for hver eneste kanal

Tilgængelig som del af EasyCruit Multiposting.fr Packs.

Et antal af løsninger er også inkluderet i denne release, og detaljer vil kunne findes nederst.

Jobdistribution forbedret

Hvis du allerede har Multiposting.fr jobdistributionsservice aktiveret, så vil integrationen gøre det hurtigere og nemmere at publicere jobs til et større antal kanaler gennem få trin:

1. Vælg de kanaler du ønsker at publicere til samt sprog. I tilfælde af at du vil publicere til mere end en afdeling, så bliver du nød til at vælge kanalerne per afdeling fra listen af kanaler tilgængelige for den afdeling.
  2. Vælg datoerne for publiceringerne for hver afdeling.
  3. Udfyld eventuelle specifikke oplysninger som hver kanal kræver. I tilfælde af at du vælger at publicere for mere end en afdeling, så vil du være nød til at udfylde oplysninger for hver eneste afdeling.
  4. A posting group is created for each department. Posting start date and end date as well as posting status are displayed for each channel from the group.
  5. En Publiceringsgruppe er oprettet for hver afdeling. Publiceringens start og slut dato samt publiceringsstatus er vist for hver eneste kanal fra denne gruppe.

Ved implementeringen vil I kunne vælge hvilke kanaler skal blive gjort tilgængelige for jeres firma og afdelinger, samt jeres oplysninger for hver kanal.

Du kan publicere dine job til forskellige kanaler med forskellige startdatoer.

Du kan også redigere al informationen på en gang når man sender til en gruppe af kanaler.

Du kan vælge at stoppe en publicering for en specifik kanal eller for en hel gruppe.

Løsninger

Løsningsnummer Sagsnummer Fejlbeskrivelse Løsningsbeskrivelse
EC-695  315795

Forkert dato format forhindre pålogning.

Løst
EC-735

317494

317667

Når man skaber et projekt, så vises en fejlbeskrivelse hvis man vælge "ingen ansøgningsformular"

Last modified
11:21, 15 Dec 2015