Home > Release information > EasyCruit 16.9 Release > EasyCruit 16.9 Release - Svenska

EasyCruit 16.9 Release - Svenska

Översikt

Visma EasyCruit fortsätter att förbättras med nya versioner som gör användarupplevelsen bättre och mer effektiv. Visma EasyCruit 16.9 är planerad att lanseras onsdagen den 28 september med start klockan 17:30 CEST. Lanseringen beräknas att ta upp till 3 timmar att genomföra, driftstörningar kan inträffa under denna period. Funktioner som tillkommer i denna lansering är enligt följande:

Funktion

Tillgänglighet

Nytt responsivt standardutseende för karriärsidor

Tillgängligt efter diskussion med konsult

Uppdatering av ‘Min EasyCruit’ för att matcha vår nya affärsmodell

Tillgängligt för samtliga kunder per automatik

Nytt responsivt standardutseende för karriärsidor

För att säkerställa att samtliga kunder kan erbjuda en så attraktiv kandidatupplevelse som möjligt lanserar vi nu en uppdaterad version av vårt standardutseende för karriärsidor. Utseendet inkluderar de senaste funktionerna som har tillkommit till Visma EasyCruit, inklusive WCAG uppdateringen som tillkom i föregående lansering.

Felmeddelanden är en av många funktioner som har förbättrats i samband med WCAG lanseringen

Karriärsidorna är fullt responsiva vilket innebär att de anpassar sig i utseende beroende på vilken plattform som kandidaten använder. Karriärsidorna har också stöd för analysering av ett CV (CV-parsing), möjlighet att ansöka med hjälp av en social profil samt att kandidaterna har en möjlighet att spara sin ansökan för att fortsätta vid ett senare tillfälle.

Full funktionalitet på en stor skärm...

... samt på mindre skärmar

Eftersom ett standardutseende används kommer vi alltid att säkerställa att karriärsidorna innehåller de senaste funktionerna som tillkommer till systemet, detta innebär att du som kund alltid kommer att ha möjlighet att använda de senaste funktionerna utan någon större ansträngning. Faktiskt är att vi är så nöjda med standardutseendet så vi själva använder detta på våra egna karriärsidor.

Funktionerna ovan säkerställer att kandidaterna enkelt kan skicka sin ansökan

Vår plan är att vi ska lansera standardutseendet i samband med vår lansering i oktober, vill du dock redan idag ha tillgång till standardutseendet eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Om ni redan idag har ett kundanpassat utseende eller planerar att införskaffa ett påverkas ni ej av lanseringen av standardutseendet. Dock har ni självklart möjlighet att få tillgång till samma funktioner som standardutseendet erbjuder.

Uppdatering av ‘Min EasyCruit’ för att matcha vår nya affärsmodell

För att reflektera vår nya affärsmodell gör vi några justeringar när det gäller hur de olika funktionerna presenteras / organiseras på sidan 'Min EasyCruit'. Dessa justeringar gör att det är enklare för dig att se vilka funktioner som ingår i de olika paketen som vi erbjuder.

Våra tre olika paket; Start, Optimize och Enterprise

Om du är osäker på var du hittar ‘Min EasyCruit’ så hittar du denna genom att gå till sidan 'Inställningar' och sedan klickar du på knappen 'Företagsinformation'. På denna sidan finns fliken 'Min EasyCruit' och här hittar du en komplett översikt över samtliga paket, funktioner samt en enkel beskrivning av respektive funktion.