Home > Release information > EasyCruit 16.9 Release > EasyCruit 16.9 Release - Nederlands

EasyCruit 16.9 Release - Nederlands

Overzicht

EasyCruit wil meerwaarde voor de klant blijven leveren via nieuwe versies met functies die de gebruikerservaring nog efficiënter en aangenamer maken. De installatie van Visma EasyCruit 16.9 staat momenteel gepland op woensdag 28 september om 17:30 CEST. Het proces zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Gedurende deze periode kan de EasyCruit-service tijdelijk niet beschikbaar zijn. De 16.9-versie bevat onder meer de volgende functies:

Functie

Beschikbaarheid

Nieuwe standaard set van responsieve templates voor de carrière website.

Op verzoek beschikbaar.

De indeling van ‘Mijn EasyCruit’ is aangepast zodat deze overeenkomt met de nieuwe Visma EasyCruit pakketten.

Automatisch beschikbaar voor alle klanten.

Nieuwe standaard set van responsieve templates voor de carrière website

Om ervoor te zorgen dat al onze klanten in staat zijn om hun kandidaten een goede kandidaatervaring te geven hebben we een nieuwe standaard set van carrière website templates gebouwd. Deze templates bevatten de meest recente functionaliteiten welke in Visma EasyCruit beschikbaar zijn inclusief de WCAG (Webrichtlijnen) verbetering welke in de vorige release zijn uitgebracht. Belangrijk om te weten is dat deze templates alleen zichtbaar zijn indien er geen organisatie-specifieke templates zijn gebouwd.

Een verbeterde weergave van ontbrekende verplichte velden is één van de vele WCAG verbeteringen.

De templates zijn volledig responsief en maken het mogelijk de kandidaten te bereiken op elk apparaat of het nou een laptop, tablet of smartphone is. De templates ondersteunen tevens CV parsing (functionaliteit die het mogelijk maakt om velden vooraf in te vullen op basis van informatie in het CV), alsmede solliciteren met social media profielen zoals LinkedIn, Facebook, XING of Viadeo. Als laatste is de functie 'sollicitatie opslaan en later afronden' opgenomen.

Volledige functionaliteit op een groot scherm...

... en op een kleiner scherm.

Deze nieuwe templates zijn gestandaardiseerd en we zullen deze ook up to date houden met de laatste ontwikkelingen van Visma EasyCruit. Op deze manier is het eenvoudig om toekomstige nieuwe functies te kunnen gebruiken. Zelfs zo eenvoudig dat wij deze standaard templates op onze eigen carriére website gebruiken.

Alle opties zijn beschikbaar om het sollicitatieproces voor de kandidaat zo eenvoudig mogeljk te laten verlopen.

Wij zijn voornemens om de standaard templates eind oktober uit te rollen. Indien je voor eind oktober al gebruik wilt maken van de nieuwe templates dan is dat mogelijk, neem hiervoor contact met ons op, en we zullen ervoor zorgen dat de templates in jouw omgeving geactiveerd worden.

Indien jouw organisatie al eigen organisatie-specifieke templates heeft, dan hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van deze standaard templates. De opties zijn echter wel beschikbaar om geïmplementeerd te worden op jouw omgeving indien dat gewenst is.

Nieuwe indeling 'Mijn EasyCruit'

Om de nieuwe indeling van de EasyCruit functionaliteiten in de Visma pakketten inzichtelijk te maken hebben we de 'Mijn EasyCruit' pagina aangepast. Op deze manier kun je direct zien welke functionaliteiten beschikbaar zijn binnen elk pakket.

Indeling van de functionaliteiten in de nieuwe pakketten; Start, Optimize en Enterprise

Indien je niet zeker weet waar je 'Mijn EasyCruit' kunt vinden ga dan naar 'Instellingen' > 'Bedrijfsinformatie' en klik op het tabje 'Mijn EasyCruit'. Hier kun je eenvoudig zien welke functionaliteiten (en een omschrijving) er op dit momeent voor jouw omgeving zijn geactiveerd.

Last modified
11:06, 23 Sep 2016