Home > Release information > EasyCruit 16.9 Release > EasyCruit 16.9 Release - Dansk

EasyCruit 16.9 Release - Dansk

Overblik

Visma EasyCruit leverer fortsat kundeværdi via sine nye frigivelser med funktioner, som gør brugeroplevelsen mere effektiv og behagelig. Visma EasyCruit 16.9 er foreløbigt planlagt til frigivelse onsdag den 28. september kl. 17:30. Processen vil tage op til tre timer. I dette tidsrum kan Visma EasyCruit løsningen være helt eller delvist utilgængelig. Funktionerne i 16.9 frigivelsen omfatter:

Funktion

Tilgængelighed

Nye responsive standard karriereskabeloner

Fås ved henvendelse til konsulent

‘My EasyCruit’ er opdateret i overensstemmelse med den nye forretningsmodel

Automatisk til rådighed for alle kunder

Nye responsive standard karriereskabeloner

For at sikre, at alle vores kunder kan give deres kandidater en god oplevelse, lancerer vi en ny række standardskabeloner. Disse skabeloner indeholder alle de nyeste funktioner, der er blevet tilføjet til Visma EasyCruit herunder WCAG forbedringerne fra den forrige frigivelse.

Forbedrede fejlmeddelelser er en af de mange WCAG forbedringer

Skabelonerne er fuldt ud responsive, så du kan nå dine kandidater, uanset hvilken enhed de bruger. De understøtter også CV parsing, applikationer med sociale medieprofiler samt muligheden for, at kandidater kan gemme deres ansøgning og vende tilbage for at fuldføre på et senere tidspunkt.

Fuld funktionalitet på store skærme

Såvel som på mindre

Idet skabelonerne er standardiserede, kan vi sikre, at de altid holdes ajour med de nyeste tilføjelser til systemet, så du som kunde vil være i stand til at udnytte de nyeste funktioner så gnidningsfrit som muligt. Vi er så overbeviste om deres anvendelighed, at det er selv samme skabeloner, vi anvender på vores egne karrieresider.

Alle de værktøjer, der kræves for at sikre, at dine kandidater nemt kan gennemføre ansøgninger

Vores plan er at rulle disse ud til hovedparten af vores kunder under oktober frigivelsen, men hvis du vil have adgang til dem på forhånd eller blot ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil sørge for, at du kan bruge dem med det samme.

I tilfælde af, at du allerede har dine egne skabeloner, eller planlægger at få én, så fortsætter vi med at stille de samme gode tilpasningsmuligheder til rådighed for de af jer, der kræver lidt ekstra.

‘My EasyCruit’ er opdateret i overensstemmelse med den nye forretningsmodel

For at afspejle vores nuværende forretningsmodel foretager vi nogle ændringer i den måde ’My EasyCruit’ er organiseret. Disse ændringer er foretaget, så du lettere kan se hvilke funktioner, der er tilgængelige for dig afhængig af din pakke.

Pakker i tråd med vores tilbud; Start, Optimering og Enterprise

Hvis du ikke er sikker på, hvor du finder "My EasyCruit", kan du få adgang til den ved at gå til "Indstillinger" og "Firmaoplysninger”. Her finder du fanen samt hvilke funktioner, der aktuelt er aktiverede for dig, sammen med en nyttig beskrivelse af, hvad de gør.

Last modified
09:14, 28 Sep 2016