Home > Release information > EasyCruit 16.8 Release > EasyCruit 16.8 Release - Svenska

EasyCruit 16.8 Release - Svenska

Översikt

Visma EasyCruit fortsätter att förbättra systemet genom dess nya versioner, vilka förbättrar användarupplevelsen samt gör arbetet mera effektivt och angenämnt. EasyCruit 16.8 är för närvarande planerad att släppas tirsdagen den 30:e augusti klockan 17:30 svensk tid. Arbetet kommer att pågå i upp till tre timmar och under denna tid så kan EasyCruit vara otillgängligt.

Nya funktioner som ingår i version 16.8 är:

Funktion

Tillgänglighet

Ny branding och Visma utseende

Tillgänglig för utvalda kunder som önskar att testa detta innan den globala utrullningen i oktober. För mera information om hur ni kan registrera ert intresse.

WCAG 2.0 förbättrningar till karriärsidorna

Möjlighet till att tydligt lista de obligatoriska frågorna som en kandidat missat

Fieldsets och labels har lagts till för att stödja skärmläsare

Tydligare beskrivningar när nya fönster öppnas

Förbättrad korrigering av telefonnummer

Möjlighet till att tydligare visa vilken flik som är aktiv för skärmläsare

Tillgänglig efter beställning från er Account Manager. Korrigering av karriärsidorna krävs.

Mer information skickas nu över automatiskt vid publicering via Multiposting.fr

Ingår automatiskt för all kunder som publicerar annonser via Multiposting.fr

Ett antal buggfixar är också inkluderade i denna version. Du hittar listan på dessa efter beskrivningen av de nya funktionerna.

Ny branding och Visma utseende

Den grafiska design som används för Vismas produkter och tjänster kallas för Nordic Cool. Målet med Nordic Cool är att användare ska känna användargränssnittet, inte se det. Därför så använder vi oss av en finkänslig men trots det tydlig design. Vi har lagt ned mycket kraft på detaljerna för att ge användaren en känsla av gediget hantverk i världsklass.

Nordic Cool 3 är vårat nya ramverk för dessa designprinciper. Principerna gäller för alla Vismas produkter och tjänster.

För att kika på det nya utseendet samt registrera ert intresse för att bli en av de första som får ta del av detta, vänligen gå in på följande sida: www.visma.se/visma-easycruit-new-look/

WCAG 2 förbättrningar till karriärsidorna

Karriärsidorna i Visma EasyCruit har förbättrats så att de lättare kan göras kompatibla med WCAG 2 riktlinjerna. Dessa riktlinjer har tagits fram med som mål att göra webbsidor mer lätttillgängliga. För mera information om WCAG2, vänligen gå in på  https://www.w3.org/WAI/WCAG20/glance/

Mera specifikt så har nu Visma EasyCruit möjligheten till att visa en lista på de individuella obligatoriska frågorna som en kandidat kan ha missat när de fyller ut ansökningsformuläret. Detta gör det enklare att korrigera detta innan ansökan kan fortsätta.

Frågor som ‘Födelsedatum’ och ‘Kön’ har också förbättrats med ‘fieldsets’ och ‘labels’ vilket gör det lättare för skärmläsare att hjälpa kandidater att fylla i den informationen.

Den tidigare funktionen som användes för att korrigera telefonnummer kan nu inaktiveras på karriärsidorna. Telefonnummer kommer nu istället att justeras efter det att kandidaten skickat in sin ansökan.

En ytterligare förbättring för ansökningsformulär med flera flikar möjliggör att Visma EasyCruit tydligt kan information vilken den aktiva fliken är för kandidater.

Slutligen så har en del korrigering av HTML koden gjorts med syfta att göra den enklare att läsa för skärmläsare.

Förbättrad integration till Multiposting.fr

Visma EasyCruit skickar nu över avdelningsbeskrivningen i alla språk när en annons publiceras via Multiposting.fr och förbättrar då funktionaliteten vid publicering av annonser med flera språk inkluderade.

I tillägg till detta kommer nu också postnumret på avdelningen att skickas över så att detta inte behöver läggas in för varje enskild annons.

Buggfixar

Lösningsnummer

Ärendenummer

Problem

Lösning

EC-981

335029

Kan ej modifiera innehållet i ‘Godkännande av annons’ mails

Problemet är nu löst

EC-984

323951

‘Fortsätt’ länken för sparade ansökningar visas ej i kandidatens språk

Problemet är nu löst

Last modified
20:39, 29 Aug 2016