Home > Release information > EasyCruit 16.8 Release > EasyCruit 16.8 Release - Nederlands

EasyCruit 16.8 Release - Nederlands

Overzicht

EasyCruit blijft waarde toevoegen aan uw recruitmentprocesssen door middel van het uitbrengen van nieuwe functionaliteiten die de gebruikerservaring nog efficiënter en plezieriger maken. EasyCruit versie 16.8 staat momenteel gepland om geïnstalleerd te worden op Dinsdag 30 augustus om 17:30 uur CET. Het installeren van de nieuwe release zal ongeveer twee uur in beslag nemen.

Gedurende deze periode kan EasyCruit tijdelijk niet beschikbaar zijn. Nieuwe functionaliteiten in versie 16.8:

Functionaliteit

Beschikbaarheid

Nieuwe Visma look en feel

Beschikbaar voor een beperkt aantal klanten om te testen voor de definitieve release in oktober. Verderop in de release notes meer informatie over hoe u zich hiervoor kunt registreren.

WCAG 2.0 (Internationale Webrichtlijnen) verbeteringen voor de carrière websites:

Mogelijkheid om duidelijk aan te geven welke verplichte velden nog informatie missen

Veldverzamelingen en labels zijn toegevoegd ter ondersteuning van schermlezer software

Duidelijkere omschrijving bij het openen van een nieuw venster

Formaat telefoonnummers is aangepast

Mogelijkheid om het huidige tabblad voor schermlezer software te markeren

Beschikbaar op verzoek. Voor het activeren van deze functionaliteit is een aanpassing van de bestaande website componenten noodzakelijk. Aan deze werkzaamheden kunnen extra kosten verbonden zijn.

Additionele toewijzingen van velden bij het plaatsen van vacatures via de Multiposting.fr integratie

Beschikbaar voor alle klanten die op dit moment vacatures plaatsen via Multiposting.fr

Naast nieuwe en verbeterde functionaliteiten zijn er ook een aantal problemen opgelost in deze nieuwe versie. De details hiervan staan onderaan deze pagina weergegeven.

Nieuwe Visma look en feel

Het grafisch ontwerp voor Visma’s applicaties en services heet Nordic Cool. Het doel hiervan is dat gebruikers de interface voelen - niet zien. Wij gebruiken een subtiel, maar toch uitgesproken ontwerp. We hebben dan ook bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke applicatie te leveren.

Nordic Cool 3 is ons gloednieuwe raamwerk voor deze ontwerpprincipes. Deze principes worden toegepast op alle Visma producten en services.

Om de nieuwe look en feel te zien en deze als een van de eerste klanten te kunnen testen, kunt u uw interesse kenbaar te maken op de volgende pagina: visma.com/easycruit-new-look/

WCAG 2.0 (Internationale Webrichtlijnen) verbeteringen voor de carrière websites

Voor de carrière websites in Visma EasyCruit zijn verbeteringen doorgevoerd welke ervoor zorgen dat de websites overeenstemmen met de WCAG 2.0 richtlijnen. Deze richtlijnen zijn ingesteld om webpagina's toegankelijker te maken. Er wordt gedacht dat de Webrichtlijnen uitsluitend bedoeld zijn voor mensen met een visuele handicap. Dat is niet het geval, ook ouderen, laaggeletterden en motorisch gehandicapten behoren tot de doelgroep. Voor meer informatie over WCAG 2.0, klik op de volgende link: https://www.w3.org/WAI/WCAG20/glance/

Visma EasyCruit heeft de mogelijkheid om een gedetailleerde lijst van verplichte velden weer te geven die de kandidaat nog niet heeft ingevuld in het sollicitatieformulier. Dit maakt het voor kandidaten een stuk gemakkelijker om de velden te vinden en in te vullen.

Velden zoals ‘geboortedatum’ en ‘geslacht’ zijn verrijkt met veldverzamelingen en labels welke het voor schermlezer software eenvoudiger maken om gebruikers te assisteren met het invullen van deze informatie.

De vorige functionaliteit voor het aanpassen van telefoonnummers (land specifieke notatie) kan nu worden gedeactiveerd. Wijzigingen of fouten in de land specifieke notatie van telefoonnummers kunnen doorgevoerd worden nadat de kandidaat zijn/haar sollicitatie heeft verzonden.

Een additionele verbetering voor sollicitatieformulieren welke gebruik maken van tabjes maakt, het mogelijk dat de huidige/actieve tab duidelijk weergegeven kan worden voor kandidaten welke schermlezer software gebruiken.

Ten slotte hebben we de HTML code opgeschoond met als doel de leesbaarheid te verbeteren.

Additionele toewijzingen van velden voor de Multiposting.fr integratie

Visma EasyCruit stuurt nu alle vertalingen mee van de afdeling introductietekst indien een vacature via Multiposting.fr wordt geplaatst. Daarnaast wordt de afdeling specifieke postcode meegestuurd. Op deze manier worden meertalige vacatures nog beter ondersteund.

Opgeloste problemen in deze versie

Nummer

Klantennummer

Beschrijving van het probleem

Beschrijving van de oplossein

EC-981

335029

het is niet mogelijk om de inhoud van de ‘Goedkeuring vacature’ e-mails aan te passen.

Opgelost

EC-984

323951

The ‘Doorgaan’ link voor opgeslagen sollicitaties verschijnt niet in de taal van de kandidaat.

Last modified
20:42, 29 Aug 2016