Home > Release information > EasyCruit 16.8 Release > EasyCruit 16.8 Release - Dansk

EasyCruit 16.8 Release - Dansk

Oversigt

Visma EasyCruit fortsætter med at levere værdi til kunderne med sine nye udgivelser, der effektiviserer brugeroplevelsen og gør den mere behagelig. Visma EasyCruit 16.8 forventes frigivet tirsdag den 24. august kl. 17:30. Processen varer op til tre timer. I denne periode kan visse af tjenesterne i Visma EasyCruit være utilgængelige.

Funktioner i 16.8-udgivelsen omfatter:

Funktion

Tilgængelighed

Nyt Visma-design

Udvalgte kunder kan prøver det nye design før den globale udgivelse i oktober. Se nedenfor, hvordan du kan registrere din interesse.

WCAG 2.0 forbedringer til karrieresiden

Mulighed for at markere alle ubesvarede obligatoriske felter

Felter og etiketter er tilføjet for at hjælpe brugeren

Bedre beskrivelser når nye vinduer åbnes.

Bedre oprydning af telefonnumre

Mulighed for at fremhæve det felt, som brugeren er nået til i processen

Fås ved henvendelse. Nye komponenter til karierecenteret er påkrævet.

Yderligere kortlægning, når der publiceres ledige stillinger gennem Multiposting.fr-integrationen

Til rådighed for alle kunder, der på nuværende tidspunkt publicerer ledige stillinger via Multiposting.fr

En række løsninger er også inkluderet i denne udgave, se detaljer nedenfor.

Nyt Visma-design

Det grafiske design i Vismas systemer og services kaldes Nordic Cool. Målet er, at brugeren skal føle det nye interface – og ikke bare se det. Det forsøger vi at opnå ved at bruge et raffineret og unikt design. Vi har lagt mange kræfter i designet, for at give brugeren fornemmelsen af håndværk i verdensklasse.

Nordic Cool 3 er vores helt nye ramme for disse designprincipper. Designprincipperne gælder for alle Vismas systemer og services.

For at opleve designet og registrere din interesse for at være en af ​​de første til at få adgang til dette, skal du besøge følgende side: www.visma.dk/easycruit-new-look/

WCAG 2.0 forbedringer til karrieresiden

Karrieresiderne i Visma EasyCruit er blevet forbedret for at sikre, at de er kompatible med retningslinjerne i WCAG 2. Disse retningslinjer er blevet skabt for at gøre websider mere tilgængelige. For mere information om WCAG 2, se her: https://www.w3.org/WAI/WCAG20/glance/

Mere specifikt kan Visma EasyCruit nu samle de enkelte, obligatoriske spørgsmål, som en kandidat kan have overset ved udfyldelsen af ansøgningsskemaet. Det gør det nemmere at rette fejlen, før der fortsættes.

Felter som ”fødselsdato" og "køn" er også blevet forbedret, så det er blevet nemmere at udfylde felterne og vejlede omkring dette.

Den tidligere funktionalitet til oprydning af telefonnumre kan nu deaktiveres fra karrierecenteret. Korrektion af eventuelle fejl vil i stedet ske, når kandidaten har indsendt ansøgningen.

En yderligere forbedring af ansøgningsskemaer med flere faner betyder, at det nu tydeligt vises, hvilken fane kandidaten befinder sig på.

Endelig er der foretaget en HTML-kvalitetssikring med det formål at forbedre læsbarheden.

Yderligere i forhold til Multiposting.fr-integrationen

Visma EasyCruit vil nu medsende afdelingsbeskrivelsen på alle sprog, når der publiceres ledige stillinger via multiposting.fr, og det vil i høj grad forbedre funktionaliteten omkring flersprogede ledige stillinger.

Postnummeret for afdelingens adresse vil også blive sendt med og skal dermed ikke indtastes for hver enkelt ledig stilling.

Løsninger

Løsnings-nummer

Kunde-nummer

Beskrivelse af fejl

Beskrivelse af løsning

EC-981

335029

Kan ikke ændre indholdet i emails for godkendelse af ledige stillinger

Løst

EC-984

323951

Fortsæt-linket for gemte ansøgninger vises ikke på ansøgerens sprog