Home > Release information > EasyCruit 16.10 Release > EasyCruit 16.10 Release - Svenska

EasyCruit 16.10 Release - Svenska

Översikt

Visma EasyCruit fortsätter att förbättras med nya versioner som gör användarupplevelsen bättre och mer effektiv. Visma EasyCruit 16.10 är planerad att lanseras onsdagen den 26 oktober med start klockan 17:30 CEST. Lanseringen beräknas att ta upp till 3 timmar att genomföra, driftstörningar kan inträffa under denna period. Funktioner som tillkommer i denna lansering är enligt följande:

Funktion

Tillgänglighet

Nytt Visma-utseende för användargränssnitt

Tillgängligt för samtliga kunder per automatik

Ny identifikator för publiceringskanalen NAV

Tillgänglig för samtliga kunder som har en integration mot publiceringskanalen NAV

Dessutom ingår ett antal felkorrigeringar i denna version.

Nytt Visma-utseende för användargränssnitt

EasyCruits nya användargränssnitt kommer nu att bli tillgängligt för samtliga kunder. Under en period har vissa utvalda kunder haft möjlighet att testa EasyCruits nya användargränssnitt och återkommit till oss med kommentarer. Detta har gjort att vi har fått tillbaka värdefull information som har gjort att vi har kunnat förbättra användargränssnittet ytterligare inför denna globala lansering.

Ny och förbättrad startsida med tydligare översikt

Det grafiska utseendet för Vismas produkter kallas för Nordic Cool. Målet med layouten är att användaren ska känna användargränssnittet - inte bara se det. Därför försöker vi använda en subtil men ändå distinkt layout. Vi lägger ner mycket arbete på detaljerna för att ge användaren en känsla av ett högkvalitativt hantverk.

En mer lättöverskådlig arbetsyta samt ett mer användarvänligt utseende

Nordic Cool 3 är vårt nya ramverk för hur vi grafiskt ska presentera ett system, detta ramverk gäller för samtliga produkter inom Visma.

Förbättrat utseende för navigeringsknappar som tydligt markerar 'nästa steg'

Ny identifikator för publiceringskanalen NAV

För att förbättra den nuvarande integrationen mot publiceringskanalen NAV inför vi nu en ny identifikator som infogas i samtliga annonser som skickas till NAV. Denna förbättring innebär att det kommer att gå snabbare att publicera samt uppdatera en sedan tidigare publicerad annons eftersom identifikatorn hjälper NAV att snabbare identifiera vilken annons som har skickats från EasyCruit.

Observera att denna uppdatering endast gäller för de kunder som har en integration mot NAV där en XML-överföring används. Om du för tillfället publicerar dina annonser till NAV med hjälp av e-postöverföring eller ej är säker på vilken metod som används är du välkommen att kontakta oss. Direktöverföring med hjälp av XML är vår rekommenderade metod eftersom annonsen då får högre prioritet jämfört med de annonser som skickas via e-post till NAV.

Felkorrigeringar

Lösningsnummer Ärendenummer Problem Lösning
EC-993 343428 Ämne/rubrik i e-postmeddelande skrevs ej ut för vissa språk när man skickade en annons för godkännande  Problemet skall nu vara löst
Last modified
07:27, 20 Oct 2016