Home > Release information > EasyCruit 16.10 Release > EasyCruit 16.10 Release - Norsk

EasyCruit 16.10 Release - Norsk

Oversikt

Visma EasyCruit fortsetter å levere kundeverdi gjennom nye utgivelser, ved å tilby funksjoner som gjør brukeropplevelsen bedre og mer effektiv. Visma EasyCruit 16.10 er nå planlagt for utgivelse onsdag 26. oktober, kl 17:30. Oppgraderingen kan ta opp til tre timer, og i løpet av denne tiden kan Visma EasyCruit være noe utilgjengelig. 16.9 versjonen inkluderer følgende funksjoner:

Funksjon

Tilgjengelighet

Nytt Visma brukergrensesnitt

Tilgjengelig for alle kunder automatisk.

Et antall løsninger på innmeldte saker er også inkludert i denne utgaven av EasyCruit. Se detaljer under.

Nytt Visma brukergrensesnitt

Vårt nye brukergrensesnitt vil bli gjort tilgjengelig for alle våre kunder. De siste ukene har et utvalg av våre kunder testet denne layouten og gitt oss verdigulle tilbakemeldinger. Dette har gitt oss muligheten til å gjøre ytterligere forbedringer før vi lanserer for resten av verden.

Ny startside med tydeligere valgmuligheter

Det grafiske designet for Vismas applikasjoner og tjenester, heter Nordic Cool. Målet med dette er at brukeren skal føle grensesnittet - ikke bare se det. Med dette for øyet, forsøker vi å bruke et subtilt, men likevel tydelig design. Vi bruker mye tid og krefter på detaljene, for å kunne gi brukerne følelsen av håndverk i verdensklasse.

En mer brukervennlig liste, og et tydeliggjort arbeidsområde

Nordic Cool 3 er vårt splitter nye rammeverk for disse designprinsippene, og prinsippene gjelder for alle Vismas produkter og tjenester.

Forbedret navigasjon, og en mye tydeligere markert handlingsknapp

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)
(not set)
(not set)

Visma EasyCruit Support

The Community allows you to log support cases (issues) and monitor their status. If you do not have accesss to the Community, please contact your administrator or EasyCruit Support