Home > Release information > EasyCruit 16.10 Release > EasyCruit 16.10 Release - Dansk

EasyCruit 16.10 Release - Dansk

Overblik

Visma EasyCruit leverer fortsat kundeværdi via sine nye frigivelser med funktioner, som gør brugeroplevelsen mere effektiv og behagelig. Visma EasyCruit 16.10 er foreløbigt planlagt til frigivelse onsdag den 26. oktober kl. 17:30. Processen vil tage op til tre timer. I dette tidsrum kan Visma EasyCruit løsningen være helt eller delvist utilgængelig. Funktionerne i 16.10 frigivelsen omfatter:

Funktion

Tilgængelighed

Nyt Visma udseende og oplevelse

Vil være tilgængelig globalt for alle kunder

Ny unik identifikator til NAV opslag

Vil være tilgængelig for alle kunder, der anvender direkte integration, når der sendes opslag til NAV

En række løsninger er også inkluderet i denne frigivelse, og detaljer er angivet nedenfor.

Nyt Visma udseende og oplevelse

Det nye udseende og oplevelse vil nu blive stillet til rådighed for alle vores kunder. I løbet af de sidste par uger har en gruppe kunder testet layoutet og givet feedback. Det har givet os mulighed for yderligere at optimere brugerfladen, forud for denne globale udgivelse.

Ny startside med tydeligere sektioner

Det grafiske design til Visma’s applikationer og tjenester kaldes Nordic Cool. Ønsket er, at brugeren skal mærke udtrykket i stedet for at se det. Vi forsøger at bruge et diskret og alligevel genkendeligt design. Vi lægger mange kræfter i detaljerne i designet for at give brugeren en følelse af håndværk i verdensklasse.

Mere brugervenlig liste og et defineret arbejdsområde

Nordic Cool 3 er vores helt nye rammer for disse designprincipper. Principperne gælder for alle Visma’s produkter og tjenester.

Forbedret navigation fremhæver funktionsknappen ’gå til’

Unik identifikator til NAV opslag

For at forbedre integrationen med NAV tilføjer vi en unik identifikator for hvert opslag, der sendes. Det betyder, at NAV vil have nemmere ved at identificere, hvor vidt en ledig stilling, der slås op, er ny eller en opdatering af en allerede eksisterende ledig stilling. Dette bør forbedre behandlingstiden og sikre, at dine ledige stillinger og opdateringer importeres hurtigere, end det er tilfældet i dag.

Bemærk venligst, at ændringen kun påvirker kunder, der sender opslag til NAV ved brug af direkte XML integration. Hvis du pt. sender via e-mail eller ikke er sikker, så kontakt os venligst, og vi vil foretage overgangen for dig. Den direkte integration anbefales, da det betyder, at dine ledige stillinger vil gå forud for dem, der er sendt via e-mail.

Last modified
12:04, 25 Oct 2016